K. Orbakaitė tvirtina, kad jų poroje, kaip ir kitose, buvo įvairių etapų. Iš pradžių buvo rožinių akinių laikotarpis, paskui jie prisiderino vienas prie kito, galiausiai bendro gyvenimo metu ėmė nevalingai pastebėti vienas kito trūkumus, rašoma straipsnyje portale starhi.ru.

„Viena mano pažįstama vis duoda paskaityti įvairių knygų. Neseniai perskaičiau „Moterys – iš Veneros, vyrai – iš Marso“, – kodėl mes visi tokie skirtingi. Ir supratau, kad Miša – žmogus, kuriam reikia ramiai pabūti, patylėti, net jei įvyko koks nors konfliktas. O aš emocionalesnė. Anksčiau buvo nenuolaidi, ūmi, bet Michailo dėka tapau kantresnė, ėmiau analizuoti... Nors kartais vis tiek užsiplieskiu... Paskui tenka glaistyti aštrius kampus. Mama sakė, kad vaikystėje turėjau pravardę „Degtukas“. Greitai užsidegdavau ir greitai užgesdavau“, – pasakojo K. Orbakaitė.

Tėvus dažnai taiko duktė Klava, kuriai jau devyneri metai. Mergaitė labai artistiška, moka užsienio kalbų. Neseniai, švęsdama savo gimtadienį, mergaitė pademonstravo ir vokalinį talentą.

„Ji lanko trečią specialiosios mokyklos klasę. Be akcento kalba trimis kalbomis – rusų, anglų ir ispanų. Muzikos mokytoja pastebėjo, kad ji išdainuoja tris oktavas. Ji turi gerą klausą, norime, kad dainuotų, tad šiuo metu ieškome mokyklos, kurioje jai būtų įdomu mokytis. Duktė dainavo per savo gimtadienį, visiems patiko jos dainavimas. Tiesa, prie svetimų žmonių ji drovesnė, namuose būna artistiškesnė. <...> Žinoma, ji panaši į mane vaikystėje. Kartais sakau: „Žiūriu į tave – kaip į veidrodį.“ Tik aš vaikystėje buvau visiškai šviesi, ji tamsesnė – į tėtį“, – pasakojo K. Orbakaitė.

K. Orbakaitė turi du sūnus iš ankstesnių santuokų: 29 m. Nikita Presniakovas ir 23 m. Denisas Baisarovas. Kiekvienas gyvena savarankiškai, visa šeima susitinka tik per šventes. Vienas iš tokių susibūrimų buvo dainininkės 50-ies metų jubiliejus.

Privačioje šventėje, vykusioje Maskvoje, susirinko rusų šou verslo atstovai – Ala Pugačiova, Maksimas Galkinas, Valentinas Judaškinas, Igoris Krutojus, Aleksandras Reva ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)