„Manau, tai geriausiai atspindi takumą, kurį jaučiu savo lyties išraiškoje“, – teigė ji tinklalaidėje „4D with Demi Lovato“.

Naujoje savo tinklalaidėje popžvaigždė kalba apie tapatinimąsi su neapibrėžtos lyties asmenimis, savęs priėmimą, vėliau kalbina su save neapibrėžtos lyties asmeniu laikančiu kūrėju, atlikėju Alok Vaid-Menon.

„Per pastaruosius pusantrų metų sveikau, analizavau save. Per šį laikotarpį suvokiau, kad identifikuoju save kaip neapibrėžtos lyties asmenį. Todėl oficialiai savo įvardžius keičiu į „jie / jiems (angl. they / them), – sakė 28 m. D. Lovato. – Manau, tai geriausiai atspindi takumą, kurį jaučiu savo lyties išraiškoje, suteikia galimybę jaustis ištikimiausiai ir autentiškiausiai atspindint asmenybę, kuria, žinau, esu, ir kurią toliau tyrinėju.“

Neseniai „YouTube“ kanale D. Lovato pasakojo, kaip 2018 m. perdozavo narkotikų. Ji teigė, kad ši patirtis paskatino viską permąstyti.

„Manau, tai įvyko dėl to, kad nepaisiau savo tiesos, buvau užslopinusi tikrąją savo asmenybę, kad įtikčiau stilistams ar komandos nariams, netgi gerbėjams, kurie norėjo matyti mane seksualią, moterišką popžvaigždę su triko“, – teigė ji.

Atlikėja aiškino, kad jai svarbu būti vadinamai „jie / jiems“ (angl. they / them), nes ji jaučia, kad šie įvardžiai tinkamiausiai ją atspindi.

Kovą Joe Rogano tinklalaidėje D. Lovato tvirtino laikanti save panseksuale, diskutavo ir apie įsivaikinimą.

„Jaučiuosi laisva, neapribota, iš dalies dėl to, kad buvau stipriai varžoma“, – teigė ji ir pridūrė, kad LGBT ir kitų pakraipų asmenų bendruomenė pavadinama alfabeto mafija, tad ji „priklauso alfabeto mafijai ir tuo didžiuojasi“.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)