„Šis [deguonis] šiuo metu yra nepaprastai vertingas, – sakė R. Vohra vaizdo įraše, kurį jis įrašė prieš savo gegužės 9-osios mirtį Delio ligoninėje. – Be jo pacientai apsvaigsta ir kenčia“.

Medicinos personalas, tęsė jis, esą vos reagavo į pagalbos šauksmus.

„Jūs bandote paskambinti personalui, bet jie neateina, – sakė jis klipe, pranešė „Reuters“. – Jie ateina kartą į valandą ar kiek daugiau, ir jūs turite kažkaip susitvarkyti, kai jų nėra.“

Vos prieš pusmetį aktoriaus žmona tapusi Jyoti Tiwari pasidalijo filmuota medžiaga savo „Instagram“ paskyroje po vyro mirties.

„Teisingumas kiekvienam Rahului“, – komentavo ji vaizdo įrašą, kuris nuo pirmadienio paskelbimo buvo peržiūrėtas daugiau nei 1,3 milijono kartų.

„Mano Rahulas paliko mus, visi tai žino, bet niekas nežino, kaip jis mus paliko, – pasak CNN vertimo, ji tęsė kritiką ligoninei, kurioje mirė Rahulas. – Tikiuosi, kad mano vyras sulauks teisingumo.“

„Būčiau gyvenęs, jei būčiau sulaukęs geresnio gydymo. Jūsų, Rahulas Vohra“, – prieš pasiduodamas virusui, kuris šiuo metu šalyje katastrofiškai plinta, savo paskutiniame įraše skelbė aktorius.

Pranešama, kad Indijos premjero „Facebook“ puslapis buvo pažymėtas aktoriaus įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)