J. Lopez ir B. Affleckas netgi kartu skrido atostogauti. Nors poilsis truko vos kelias dienas, būtent per jas įsitikinimas, kad du žavius žmones sieja ne paprasta bičiulystė, o kai kas daugiau, tik sutvirtėjo. Situaciją pakomentavo ir vienas iš artimiausių B. Afflecko bičiulių – kino žvaigždė, penkiasdešimtmetis Mattas Damonas. Priminsime, kad aktoriai artimai draugauja nuo mažų dienų.

Aktorius dalyvavo televizijos laidoje „Today“, kurios vedėjai nepraleido progos pasidomėti, ką jis galvoja apie sklandančius gandus.

„Pasaulyje nėra tiek alkoholio, kad galėtumėte priversti mane ką nors apie tai pasakyti“, – pajuokavo M. Damonas.

M. Damonas pasielgė kaip tikras draugas ir nepuolė dalintis smulkmenomis, pareiškęs, kad apie tai sužinojo tik iš vedėjų (pats M. Damonas šiuo metu yra Australijoje, tad tikrai gali nežinoti, apie ką šiuo metu kalbama Holivude).

Visgi laidos vedėjai nepasidavė ir spaudė aktorių pasidalinti savo nuomone.

„Tai labai įtraukianti istorija! Myliu juos abu. Tikiuosi, kad tai tiesa. Būtų tikrai nuostabu“, – pareiškė M. Damonas.

Priminsime, kad pirmą kartą buvusio mylimojo kompanijoje J. Lopez buvo pastebėta balandžio pabaigoje. O visai neseniai kartu su B. Afflecku ji dvi dienas praleido Montanoje.

„Viskas vystosi labai greitai, bet Jennifer laiminga. Ji mėgaujasi laiku, kurį praleidžia su B. Afflecku“, – anksčiau „People“ sakė dainininkei artimi šaltiniai. Jie žurnalistams sakė, kad vėl bendrauti buvę mylimieji pradėjo dar vasarį. Anot anoniminių šaltinių, jau žinoma ir A. Rodrigueso reakcija – esą, jis šokiruotas, nes tikėjosi, kad jiems su J. Lopez pavyks susitaikyti ir pradėti viską nuo pradžių.

B. Affleckas ir J. Lopez 2002 metais susižadėjo, bet jau 2003 metais sužadėtuves kone prieš pat planuotas vestuves nutraukė. 2004 metų sausį paskelbta, kad pora suka skirtingais keliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)