Aukso papuošalais pasipuošusi 39 metų Meghan Markle per savaitgalinį koncertą pasirodė iš anksto įrašytame vaizdo įraše, kuris buvo nufilmuotas jos 14 mln. dolerių kainavusioje Kalifornijos viloje, ir savo kalboje tvirtino, kad COVID-19 pandemija sustabdė spalvotųjų moterų pažangos augimą, rašo dailymail.co.uk.

Simbolinę prasmę turinčius papuošalus ir drabužius mėgstanti kunigaikštienė šia proga nusprendė apsivilkti raudona, 1200 svarų kainuojančia „Carolina Herrera“ marškinių stiliaus suknele su aguonomis.

Meghan Markle

Prie savo įvaizdžio ji priderino keletą auksinių papuošalų, įskaitant princesės Dianos laikrodį „Cartier“, kažkada kainavusį 17,8 tūkst. svarų, 5 tūkst. svarų kainuojančią „Cartier“ apyrankę, dar vieną apyrankę už 2361 svarą ir 102 svarus kainuojančią kaklo grandinėlę su pakabuku – „moterų galios“ simboliu, pažymi dailymail.co.uk.

M. Markle seniai yra „Carolina Herrera“ gerbėja ir per savo laikotarpį karališkojoje šeimoje ne kartą yra vilkėjusi šios dizainerės kurtais drabužiais.

Sasekso kunigaikštienė mėgsta puoštis iš karto keliais juvelyriniais dirbiniais ir nepaiso karališkosios šeimos tradicijos nešioti minimalų kiekį aksesuarų.

Ant kaklo ji buvo pasikabinusi juvelyrinio prekės ženklo „Awe Inspired“ grandinėlę su pakabuku, „Woman Power“, simbolizuojančiu moterų galią. Šis pakabukas taip pat yra inkrustuotas „apsauginiu akmeniu“ – ametistu, skatinančiu gausą ir nešančiu proto šviesą.

Meghan Markle

Pati įmonė savo tinklalapyje rašo: „Atsidavimas sąveikiniam feminizmui ir socialiniam teisingumui sudaro mūsų esmę ir apibrėžia, kas mes esame“.

„20 proc. mūsų pajamų atitenka mūsų labdaros partneriams, atrinktiems pagal tiesioginį poveikį priešiškumą patiriančių moterų gyvenimui“.

M. Markle taip pat buvo užsidėjusi auksinį princesės Dianos laikrodį „Cartier Tank“, kurį, kaip manoma, jai padovanojo Harry.

Anksčiau šis laikrodis kainavo 23 tūkst. dolerių, tačiau dabar, turint galvoje jo istoriją, jo vertė veikiausiai yra didesnė.

M. Markle yra „Cartier Tank“ gerbėja ir 2015 metais pati įsigijo vieną iš šių laikrodžių.

Tuo metu žurnalui „Hello“ ji sakė: „Aš visuomet žavėjausi „Cartier French Tank“ laikrodžiais. Kai sužinojau, kad „Suits“ („Kostiumuotieji“) bus kuriamas trečią sezoną, nepagailėjau pinigų ir įsigijau dviejų spalvų versiją“.

„Vidinėje pusėje išgraviravau užrašą „To M.M. From M.M.“. Vieną dieną padovanosiu jį savo dukrai. Štai kas paverčia kūrinius ypatingais – tavo ryšys su jais“.

M. Meghan yra gavusi dovanų ir daugiau Dianos papuošalų, įskaitant drugelių formos auskarus ir vieną auksinę apyrankę, kuria kunigaikštienė buvo pasipuošusi per 2018 metų vizitą Australijoje.

Tačiau šis laikrodis yra jos favoritas, ir ji dažnai pastebima jį nešiojanti. Pačiai Dianai šį laikrodį 21-ojo gimtadienio proga padovanojo jos tėvas.

Meghan Markle

Ant riešo M. Markle segėjo dar vieną „Cartier“ gaminį – 6500 dolerių kainuojančią apyrankę „Love“, kurią ji turi bent nuo 2017 metų.

Manoma, kad ją taip pat padovanojo Harry prieš jųdviejų sužadėtuves.

Ši ovalo formos „Cartier“ apyrankė yra sudaryta iš dviejų puslankių, sujungtų varžteliais.

Nusegti šią apyrankę galima tik specialiu atsuktuvu – teigiama, kad tokią apyrankės koncepciją įkvėpė Viduramžių skaistybės diržai.

Tačiau tai nebuvo vienintelė tą dieną segėta M. Markle apyrankė: ji taip pat buvo užsidėjusi auksinę Jennifer Meyer apyrankę. Ši vadinama teniso apyrankė „prabangiai papildo kasdienį stilių“ ir gali tapti „tikru pagrindiniu papuošalu“.

Per savo kalbą kūdikio besilaukianti M. Markle sakė: „Aš ir mano vyras, kaip kampanijos „Vax Live“ atstovai, manome, kad kritiškai svarbu, jog atsigaunant po pandemijos būtų teikiama pirmenybė sveikatai, saugumui ir kiekvieno žmogaus sėkmei, ypač moterų, kurios neproporcingai nukentėjo nuo šios pandemijos“.

„Moterims, ypač spalvotosioms, ši pandemija nušlavė ekonominės naudos generavimą“.

Glostydama savo nėščiosios pilvuką M. Markle tęsė: „Aš ir mano vyras džiaugiamės, kad netrukus susilauksime dukrytės. Šiuo laimės džiaugsmu mes dalijamės su milijonais kitų šeimų visame pasaulyje“.

„Kai apie ją galvojame, kartu mąstome apie visas jaunas moteris ir mergaites visame pasaulyje, kurioms yra reikalingos galimybės ir parama, kad vestų mus į priekį“.

„Vax Live“ koncertas įvyko sekmadienį, gegužės 9 dieną, Los Andželo stadione „Lo-Fi“. Princas Harry šiame koncerte pasirodė asmeniškai, o Meghan, kaip teigiama, paskutinę minutę nusprendė į jį nevykti.

Jos trumpas iš anksto įrašytas kreipimasis buvo parodytas transliacijos pabaigoje. Tai buvo pirmasis kunigaikštienės pasirodymas per Amerikos televiziją po jos ir Harry skandalingojo interviu Oprah Winfrey kovo mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)