Pasirodžius itin lauktai laidai, daugelis NBC programėlės vartotojų skundėsi, kad transliacija stringa. Taip veikiausiai nutiko dėl didžiulio žiūrovų skaičiaus, rašo dailymail.co.uk.

Savo monologe juokaudamas E. Muskas pats „Dogecoin“ kriptovaliutos pavadinimo nepasakė. Po jo kalbos kriptovaliutos kaina smarkiai smuko.

E. Musko motina Maye, kuri Motinos dienos proga taip pat svečiavosi laidoje, sakė besivilianti, kad dovanų negaus „Dogecoin“ kriptovaliutos. Į tai atsakydamas, E. Muskas patikino, jog būtent tokia dovana ir laukia.

„Šįvakar vyksta istorinis pasirodymas – esu pirmasis asmuo, turintis Aspergerio sindromą, kuriam patikėta vesti SNL laidą. Na, ar bent jau pirmasis, kuris tą pripažino. Tad daug akių kontakto tarp manęs ir laidos aktorių nesitikėkite“, – monologe dėstė E. Muskas.

Aspergerio sindromas yra autizmo spektro sutrikimas, kuriam būdingi socialinės sąveikos ir neverbalinės komunikacijos sunkumai.

E. Muskas pasidalijo savo vizija apie tai, kad žmonija „turi tapti daugiaplanetine kosmine civilizacija, o vėliau pajuokavo apie savo ekscentrišką prigimtį ir dažnai keistus įrašus tviteryje.

„Matote, žinau, kad kartais sakau ar parašau keistus dalykus, tačiau būtent taip veikia mano smegenys“, – aiškino „Tesla“ ir „SpaceX“ vadovas.

„Visiems, kuriuos galėjau įžeisti, tenoriu pasakyti: aš iš esmės pakeičiau elektromobilių gamybą ir erdvėlaiviais siųsiu žmones į Marsą. Nejaugi jūs manote, kad galiu būti ramus, normalus bičas?“ – juokavo E. Muskas.

„Labai dažnai žmonės yra sumenkinami iki kvailiausio jų kada nors iškrėsto dalyko. Tarkime, aš sykį per Joe Rogano tinklalaidę rūkiau žolę. Na, o dabar visad girdžiu: „Elonas Muskas daugiau nieko nedaro, tik rūko žolę per tinklalaides. Bet juk taip nutiko tik kartą!” – tęsė milijardierius.

E. Muskas nesiliovė juokauti ir pasakodamas apie neįprastą vardą, kurį su savo drauge dainininke Grimes suteikė sūnui – X Æ A-Xii.

„Šifruoti jį reikėtų taip: katė perbėgo per klaviatūrą“, – juokėsi E. Muskas.

Toliau jis pasirodė keliuose laidos etiuduose. Buvo aiškiai matyti, kad jam smagu.

Viename etiude jis vaidino „Z kartos ligoninės“ gydytoją ir jaunimo žargonu pranešė prastas naujienas dėl draugo nerimaujančiai grupei paauglių.

Kitas etiudas, pavadintas „Pokalbiai su žmonėmis, kurių nematėte nuo karantino pradžios“, vaizdavo nervingus pokalbius namuose vykstančiame vakarėlyje.

„Išties puikiai, – atsakė E. Musko įkūnijamas personažas, paklaustas, kaip sekasi jo žmonai. – Mudu darbuojamės iš namų, tad esame tikrai produktyvūs ir dažniau matome vienas kitą.“

O tuomet įgarsinamos E. Musko personažo mintys: „Mes skiriamės, aš netenku darbo“.

Kitame etiude E. Muskas vaidino prodiuserį Ragnaroką keistoje Islandijos pokalbių laidoje, kurioje išreiškia savo meilę vedėjai Ooli.

Dar vėliau E. Muskas įsikūnijo į „finansų ekspertą Lloydą Ostertagą“ ir aiškino kriptovaliutų, įskaitant ir „Dogecoin“, veikimo principą. Vis spaudžiamas paaiškinti, kas yra „Dogecoin“, „Ostertagas galiausiai pripažįsta: „Taip, tai afera!“

Vesterno stiliaus etiude E. Muskas vaizduoja šerifo pagalbininką, siūlantį kasti tunelius po besislapstančiais nusikaltėliais – tai užuomina į jo įmonę „Boring Company“.

Sprendimą pakviesti „Tesla“ vadovą ir „technologijų karalių“ vesti NBC programą kūrėjas Lorne Michaelsas vertino kaip rizikingą žaidimą, galintį kilstelėti reitingus ir išplėsti žiūrovų auditoriją.

Pirmą kartą per 46 metus trunkančią SNL istoriją laida su E. Musku buvo transliuojama tiesiogiai „YouTube“ platformoje daugiau nei šimte valstybių. Jungtinių Valstijų žiūrovai tiesioginės transliacijos „YouTube“ žiūrėti negalėjo.

„SNL yra pasaulinis reiškinys. Ši transliacija – pirmas kartas, kai žiūrovai visame pasaulyje gali stebėti laidą tuo pačiu metu kaip ir žiūrovai JAV“, – džiaugėsi NBCU pramogų tinklo vadovas Frances Berwickas.

„Nepaprastai įdomu kurti šį pasaulinį renginį drauge su vedėju Elonu Musku ir muzikine viešnia Miley Cyrus“, – pridūrė F. Berwickas.

Šeštadienio laida greitai tapo viena visų laikų laukiamiausių. Suprantama, taip nutiko dėl sprendimo vedėjo vaidmeniui pakviesti prieštaringai vertinamą „Tesla“ vadovą.

Toks sprendimas, paaiškėjęs praėjusį mėnesį, iš karto sukėlė kai kurių ilgamečių laidos aktorių nepasitenkinimą.

Netgi likus kelioms valandoms iki tiesioginės laidos pradžios buvo juntama įtampa. Šaltinių teigimu, kai kurie aktoriai „mėgino vaizduoti, kad yra itin svarbūs“.

E. Musko mergina Grimes prieš laidą instagrame užsiminė, kad ji taip pat prisijungs prie E. Musko ir M. Cyrus. Dainininkė gerbėjams rašė: „Įsijunkite šįvakar SNL ir pasižiūrėkite, kaip mėginu vaidinti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)