Pasak Natalijos, jiedu susipažino tada, kai ši užėjo į teatrą, kuriame darbavosi I. Krasko. Pora taip greitai sulipo, kad esą jau kalba apie vestuves. Jei taip nutiktų, tai būtų jau penktoji Ivano nuotaka, skelbia starhit.ru.

„Aš neslepiu savo jausmų Ivanui. Mes artimesniame kontakte esame jau porą metų, tačiau aš nenoriu sukelti bereikalingų diskusijų. Nenoriu viešumos. Man tik reikia namų šilumos, mano mylimo vyro šalia savęs ir kad galėčiau jam kepti pyragus“, – kalbėjo moteris.

Poros santykiai surimtėjo tuomet, kai I. Krasko susirgo koronavirusu praėjusiais metais.

„Ivanas Ivanovičius yra įdomus žmogus. Jis nebuvo labai laimingas šeimoje pastaruoju metu, jis nusipelnė daugiau. Taip, ir aš taip pat...“ – dalijosi Natalija.

N. Smykova patikino, kad jos nedomina I. Krasko pinigai.

„Aš būsiu laimingai, jei Ivanas darys tai, ką myli, tačiau be jo malonumo – teatro – žinoma, jis negali. Man nereikia jo pinigų, tik palikite ramybėje jo nekilnojamo turtą, kuriuo buvo naudotasi per visą jo gyvenimą. Aš paprašysiu buvusių giminių išsikraustyti, ir esu visada laiminga matydama jo vaikus“, – tikino penktąja nuotaka norinti tapti moteris.

Praėjusios santuokos garsiam aktoriui nenusisekė – visos baigėsi skyrybomis. Nepaisant to, teigiama, kad I. Krasko rūpinasi visais savo vaikais.

I. Krasko garsėja skandalingu asmeniniu gyvenimu ir meile gerokai jaunesnėms moterims. Buvusi aktoriaus žmona – Natalija Shevel – buvo jaunesnė net 60 metų. Pora santuokoje prabuvo trejus metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)