52-ejų įžymybė prisipažino neseniai priaugęs svorio ir šiuo metu sveriantis daugiau nei bet kada anksčiau.

Aktorius, kuriam ne kartą teko priaugti ar numesti svorio dėl vaidmens, gerbėjams suteikė galimybę žvilgtelėti, kaip atrodo jo dabartinė figūra, rašo thesun.co.uk.

W. Smithas paskelbė savo nuotrauką, kurioje jis užfiksuotas dėvintis aptemptas juodas trumpikes ir prasegtą juodos, mėlynos ir baltos spalvų džemperį, neslepiantį jo nuogo pilvo ir krūtinės.

Prie savo įspūdingų devynių miegamųjų namų pozuojanti žvaigždė atrodė geros nuotaikos.

„Būsiu atviras: dabar esu prasčiausios formos gyvenime“, – prie nuotraukos rašė W. Smithas.

Daugybė gerbėjų suskubo girti aktorių dėl pasitikėjimo savo išvaizda. Vienas jų rašė: „Tu esi Willas Smithas! Gali būti kokios tik nori formos“.

Kitas gerbėjas pridūrė: „Būsiu atviras. Tau 52-eji. Tu atrodai puikiai“.

„Visą gyvenimą buvai geros formos. Mėgaukis ir didžiuokis tėtušio išvaizda!“ – rašė dar vienas gerbėjas.

Turint omenyje, kad jau daugiau nei metus esame daugiau ar mažiau prikaustyti prie namų, kelių kilogramų priaugimas per karantiną buvo beveik neišvengiamas.

Jau metus pagrindinė laisvalaikio veikla yra pyragų kepimas ir besaikis serialų žiūrėjimas išsidrėbus ant sofos. Tad tikrai nestebina, kad Holivudo žvaigždė nuo karantino pradžios priaugo papildomų kilogramų.

Neseniai W. Smitho žmona Jada Pinkett Smith ir jos duktė Willow prisipažino jaučiančios „seksualinį potraukį“ moterims.

Vasarą Jada taip pat prisipažino, kad išsiskyrimo su vyru Willu laikotarpiu buvo užmezgusi romaną.

Savo „Facebook Watch“ laidoje „Red Table Talk“ Jada prisipažino: „Du kartus buvau susižavėjusi moterimi“.


20-metė Willow pasidalijo panašiomis mintimis: „Yra buvę, kad netekdavau žado ir galvodavau: „Dieve, ji tokia graži. Ji tokia talentinga“.

„Kol kas neatrodo, kad kada nors bučiau įsimylėjusi moterį, tačiau jaučiu, jog taip tikrai gali nutikti, nes seniau mane yra apėmę labai stiprūs jausmai moterims“, – aiškino Willow.

2019-aisiais Willow pareiškė tikinti poligamija: „Man regis, kad monogamija, bent jau man asmeniškai taip atrodo, skatindama nesaugumo jausmą, užkerta kelią mokytis naujų įgūdžių“.

„Aš pati išties norėčiau užmegzti santykius su vienu vyru ir viena moterimi. Šiame rate tiems dviem žmonėms galėčiau būti ištikima. Man atrodo, kad jei surasčiau du skirtingos lyties žmones, su kuriais mane iš tiesų sietų ryšys, jei mus sietų romantinis ir seksualinis ryšys, manau, man neatrodytų, kad reikia išbandyti dar kažką daugiau“, – tęsė Willow.

Liepą Jada patvirtino, kad, būdama ištekėjusi už Willo, ji buvo užmezgusi romantinius santykius su reperiu Augustu Alsina.

Pokalbių laidoje „Red Table Talk“ drauge su vyru pasirodžiusi aktorė atskleidė, kad pora tuo metu svarstė apie skyrybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)