Jungtinės Karalystės (JK) „Vogue“ skirtomis nuotraukomis mergina pasidalijo savo instagramo paskyroje.

„Man patinka šios nuotraukos, patiko ir dalyvauti fotosesijoje. Daryk, ką nori ir kada nori. Velniop visa kita“, – parašė ji, sulaukusi tūkstančių susižavėjusių gerbėjų komentarų.

Naujoji fotosesija yra pirmas kartas, kai atlikėja leido kitiems taip įdėmiai apžiūrinėti kūną – ji pademonstravo savo figūrą ir didelę tatuiruotę ant šlaunies. Anksčiau B. Eilish ne kartą viešai sakė, kad jai nepatinka, kai vertinamas jos kūnas ir prašė palikti ją ramybėje.

„Nenoriu, kad pasaulis apie mane žinotų viską. Todėl nešioju per didelius, apsmukusius drabužius. Niekas neturi konkrečios nuomonės, nes niekas nematė, kas paslėpta, suprantate? Niekas negali pasakyti: „Oi, ji liekna, ji stora, turi plokščią užpakalį, turi storą užpakalį.“ Niekas negali nieko panašaus pasakyti, nes paprasčiausiai nežino“, – pareiškė B. Eilish.

Žvaigždės teigimu, apsmukusius drabužius ji pradėjo nešioti tam, kad niekas negalėtų apie ją spręsti iš išorės. B. Eilish teko dažnai susidurti su neigiamais komentarais apie išvaizdą, beje, ir iš mylimųjų lūpų. Gėdinimui dėl išvaizdos mergina netgi skyrė atskirą vaizdo įrašą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)