„Mama ir vaikelis. Abu sveiki ir laimingi. Jaučiame begalinę palaimą“, – dalindamasis nuotrauka, kurioje – šviežių gėlių puokštė, rašė Casparas.

Taip pat vyras pridūrė, kad šiuo metu jų šeima pageidauja privatumo.

„Niekada nesiekiau viešumo naudodamasis Ellie darbu, tačiau šiuo magišku laikotarpiu mes tikrai būtume labai dėkingi už galimybę pasidžiaugti privatumu“, – rašė jis.

Ellie niekada nemėgo atvirauti apie asmeninį gyvenimą, tačiau besilaukdama su gerbėjais pasidalijo ir kiek asmeniškesniais faktais apie save. Pavyzdžiui, užsiminė, kad nėštumo laikotarpiu tapo priklausoma nuo maisto ir niekaip negalėjo sustoti užkandžiauti.

Kad laukiasi vaikelio, sutuoktiniai sužinojo švęsdami vienerių metų vestuvių metines.

Poros vestuvės įvyko 2019 m. rugpjūčio 31 d. Jorko katedroje susituokę įsimylėjėliai atrodė itin laimingi, o jų pasveikinti atvyko tokios muzikos ir šou pasaulio žvaigždės kaip Katy Perrie su sužadėtiniu Orlandu Bloomu, aktorė Sienna Miller, britų karališkosios šeimos atstovė Eugenie, atlikėjas Jamesas Bluntas bei daugelis kitų garbių šventės svečių.

Žinią apie sužadėtuves juodu paskelbė likus lygiai metams iki tuoktuvių, tačiau detalėmis apie jas nesidalijo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)