Ani Lorak žurnalistams papasakojo neva K. Meladzė susidomėjo ne tik darbu su ja, bet ir ja pačia. Neva mainais už kūrybą paprašęs artimų santykių, jis ne juokais įžeidė dainininkę, rašo starhit.ru.

„Kostia man jautė simpatiją. Jeigu būčiau kitas žmogus – būčiau ant sparnų. Tačiau aš karjeros keliu einu su savo idėjomis, pati žinau, ką reikia daryti. Darbas ir tobulėjimo kelias, kurį jis pasiūlė – man netiko. Kartą jis man pasakė: „Žinai, tau nieko nereikia, esi nepriklausomas žmogus“. Tada užblokavo mano telefono numerį ir uždraudė su manimi bendrauti visiems, kuriuos pažinojo“, – vienoje televizijos laidoje išsipasakojo 42 metų aktorė ir dainininkė.

Kai viename renginyje šia tema žurnalistas mėgino užkalbinti Konstantino brolį Valerijų šia tema, šis kaip reikiant įsiuto. „Koks niekšas tai sugalvojo? Užduodate siaubingus klausimus. Paruoškite įdomesnių. Mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis!“ – pyktelėjo V. Meladze.

Tuo tarpu pati A. Lorak po kilusio skandalo atvykusi į vieną renginį Maskvoje patikino, esą žiniasklaida „eilinį kartą jos žodžius interpretavo savaip“, rašo delfi.ru.

„Aš tiesiog pasakiau, kad man netiko bendradarbiavimo su Kostia sąlygos. Na, o žurnalistai, kaip visada, išgirdo tai, ką norėjo. Mudu sieja graži ir ilga draugystė“, – komentavo dainininkė.

Verta paminėti, kad su K. Meladze dirbusios dainininkės Svetlana Loboda bei Lolita Milyavskaya taip pat atsisakė darbo su juo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)