Galbūt tokia ypatinga avalynė pasirinkta todėl, kad žėri auksu, kaip ir išsvajotoji „Oskarų“ statulėlė. Beje, aukso spalva savo įvaizdžius įvairino ir kiti vakaro svečiai. Tačiau būtent šis stiliaus akcentas sulaukė didžiausio dėmesio.

Šį apavą įvertino ir ikoniškojo mados žurnalo „Vogue“ redakcija, tviteryje paskelbdama: „Questlove ir jo auksiniai „Crocs“ atkeliavo į 2021 m. „Oskarus“.

Jeigu ir Annos Wintoure įgula nesistengė šio maištingo apavo praleisti pro akis, vadinasi dainininko stilistų sprendimas pasiteisino.

Socialinėje erdvėje apie Questlove įvaizdį pasisakė gausybė internautų.

„Questlove gali autis auksinius „Crocs“ į darbą, o man prie darbo uniformos privaloma dėvėti juodus batus?“, „Kur tokius gauti?“, „Niekada nemaniau, kad norėsiu tokių batų, bet kai pamačiau juos ant raudonojo kilimo...“, „Galiu tik pasvajoti apie tokį pasitikėjimo savimi lygį“, „Jau dešimt minučių negaliu nustoti galvoti apie šiuos batus“, – tokiais ir panašiais komentarais tviteryje dalijosi „Oskarų“ apdovanojimų žiūrovai.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį kino pasaulyje nuaidėjusi „Oskarų“ ceremonija, kaip ir daugelis kitų švenčių, buvo rengiama atsižvelgiant į griežtus saugumo reikalavimus, tačiau svečiai apsauginių veido kaukių fotografuodamiesi nedėvėjo.

Nepaisant kitų saugumo ribojimų, raudonuoju kilimu žengė ryškiausios žvaigždės, demonstravusios išskirtinius įvaizdžius.

Skirtingai nuo ankstesnių ceremonijų, kai kino žvaigždės demonstravo savo išskirtinius apdarus ir papuošalus, šiųmetė ceremonija buvo gerokai „prigesinta“, nors organizatoriai jau iš anksto žadėjo „mažytį raudoną kilimą“.

Tuo tarpu ne viena renginio metu kalbinta garsenybė renginį vadino „Holivudo Kalėdomis“ ir džiaugėsi galimybe bent trumpam pamiršti pandemiją.

Dalyvių sąrašas buvo itin ribotas ir ne kino studijų vadovams ceremoniją teks stebėti per televiziją, o didžiosios dalies Holivudo žurnalistų nebuvo.

Renginio raudonasis kilimas:

Apdovanojimų ceremonija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)