Šį automobilį 2013-aisiais K. Middleton ir princui Williamui parinko „Land Rover“ VIP departamentas, jis buvo skirtas asmeniniam karališkosios šeimos naudojimui. 2020-ųjų liepą „Range Rover“ buvo parduotas privačiam savininkui. Dabar už automobilį tikimasi gauti nuo 35 iki 46 tūkst. eurų, rašo people.com.

Kaip ir būtų galima tikėtis iš oficialios karališkosios transporto priemonės, per aštuonerius metus nuvažiavusios daugiau nei 62 tūkst. km, automobilis yra puikios būklės ir gerai prižiūrėtas, tad būsimajam savininkui nereikės nerimauti dėl kokių nors po variklio dangčiu paslėptų problemų.

„Karališkoji šeima jau septynis dešimtmečius susijusi su britų kompanija, daugelis vyresniųjų karališkosios šeimos narių patys vairavo arba buvo gabenami įvairiais „Land Rover“ modeliais“, – teigiama „Bonhams“ pranešime. „Bonhams“ pridūrė, kad aukcione pasirodysiantis modelis yra „Vindzorų mėgstamas variantas“.

Kaip ir priklauso buvusiai karališkojo statuso transporto priemonei, šis automobilis yra aukščiausios klasės „Range Rover Vogue SE“. Jis yra karališkos mėlynos spalvos, o salonas – „odinis, kontrastingų migdolų ir espresso spalvų“, rašoma pranešime.

Automobilis taip pat pasižymi papildomais privalumais, įskaitant šildomas priekines ir galines sėdynes, panoraminį stiklinį stogą, šoninius laiptelius, nuotolinį garažo durų atidarymo mechanizmą ir gėrimų šaldytuvą. „Range Rover“ taip pat vis dar turi originalius valstybinius numerius OY13 TBU – tai buvusiam karališkajam automobiliui nebūdingas dalykas.

Automobilis Williamui ir Kate buvo pristatytas tais pačiais metais, kai gimė princas George‘as. Didžiąją savo gyvavimo dalį praleidęs karališkojoje šeimoje, „Range Rover“, kaip pažymi „Bonhams“, taip pat išsiskiria „papildomų saugumą užtikrinančių savybių spektru“.

„Automobilis iš esmės yra puikios būklės ir važiuoja labai gerai. Tai yra reta galimybė įsigyti karališkos kilmės automobilį“, – pridūrė „Bonhams“. Aukcionas bus tiesiogiai transliuojamas „Bonhams“ puslapyje.

Karališkoji šeima gali pasigirti didele prabangių britiškų automobilių kolekcija. Joje yra įvairiausių transporto priemonių – nuo karalienės „Bentley State Limousine“ iki princo Charleso numylėtojo „Aston Martin DB6“, kurį, kaip žinoma, Williamas ir Kate 2011-aisiais pasiskolino savo vestuvių šventei.

Princas Harry ir Meghan Markle savo vestuvėms taip pat 2018-aisiais taip pat pasirinko ypatingą automobilį. Iš Vindzoro pilies į Frogmoro rezidenciją, kur vyko vestuvių vakarėlis, princas Harry ir balta „Stella McCartney“ mados namų suknele vilkinti Meghan vyko elektra varomu „Jaguar E-Type Concept Zero“ automobiliu.

Princas Philipas taip pat buvo didžiulis „Land Rover“ automobilių gerbėjas. Šis pomėgis atspindi jo susidomėjimą inžinerija ir technologijomis. Pasak Bakingamo rūmų, velionis Edinburgo kunigaikštis 18 metų drauge su kompanija darbavosi tobulindamas „Land Rover Defender TD 130“. Būtent šis automobilis nugabeno jo karstą į Vindzoro pilies Šv. Jurgio koplyčią.

Jis „buvo sukurtas ir pagamintas atsižvelgiant į kunigaikščio patikslinimus ir nurodymus“, – prieš emocijų kupinas balandžio 17 d. vykusias laidotuves paskelbtame pranešime aiškino Bakingamo rūmai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)