Rafinuotai apsirengusi ispanų kilmės moteris sargybiniams taip susuko galvas, kad šie ne tik nesudvejojo prieš ją įleisdami, bet ir sumokėjo ją atvežusiam taksi vairuotojui.

Vaikštinėdama po Didžiajame Vindzoro parke esantį Royal Lodge, kur yra apsistojęs princas Andrew, moteris praleido apie 20 minučių, rašo The Sun. Paskui užklydo ir į vidų, kur apsaugos darbuotojui prisistatė Irene Windsor, gyvenančia kartu su princu Andrew ir pasiteiravo, kur šis šiuo metu esantis.

Šio darbuotojo nepažįstamajai nepavyko įtikinti ir jai buvo iškviesta policija.

Moters rankinėje buvo rasti karališkųjų valdų žemėlapiai ir savigynai skirtas prietaisas.

Ispanų kilmės apsimetėlė buvo sulaikyta už įsilaužimą. Tuo tarpu apsauginiams dėl to greičiausiai negrės jokia bausmė.

Po skandalo dėl bičiulystės su pedofilija apkaltintu milijardieriumi Jeffrey Epsteinu savo pareigų atsisakiusiam princui suteikta policijos apsauga.

Rezidencijoje Royal Lodge princas vieši su savo buvusia žmona, Jorko kunigaikštiene Sarah.

Paaiškėjo, kad moters, įsibrovusios į karališkąsias valdas apsaugos darbuotojai nė nepasiteiravo asmens dokumento. Ji tiesiog pasisakė, kad yra suplanavusi susitikti su princu ir paprašė sumokėti už jos taksi.

„Ji buvo labai elegantiškai apsirengusi. Mūvėjo kostiumo kelnes, vilkėjo geltoną palaidinę ir persikų spalvos švarką. Ji buvo susitvarkiusi plaukus ir idealiai pasidažiusi.

Jos figūra – puiki. Tad visiškai nenuostabu, kodėl apsaugos darbuotojams ji taip lengvai apsuko galvas.

Moteris atsisakė mokėti už taksi neva dėl to, kad yra artima princo Andrew draugė ir jie yra susitarę susitikti Royal Lodge valdose“, – Daily Mail sakė šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)