Karališkosios šeimos narių gimimo datos gali suteikti vertingų įžvalgų apie esmines savybes, apibrėžiančias savitas jų asmenybes, tikina astrologė.

Jungtinėje Karalystėje gyvenanti bestseleriais tapusių knygų dvasingumo, sapnų ir paranormalių reiškinių temomis autorė Theresa Cheung yra įsitikinusi, kad asmens gimimo diena gali atskleisti stebinančių detalių apie tai, kokie iš tiesų šie žmonės yra.

Apibūdindama žmones ir atskleisdama vidinius jų asmenybių bruožus, Th. Cheung pasitelkia psichologijos, Rytų ir Vakarų astrologijos bei numerologijos derinį ir gimimo dienos bei mėnesio santykį

„Jūsų gimimo data – tai raktas nuo jūsų asmenybės. Joje slypi tam tikras potencialas, tačiau kiekvienas laisvai renkasi, kaip šį potencialą išreikšti. Štai kodėl du tą pačią dieną gimę žmonės niekados nebus visiškai tokie patys“, – aiškina Th. Cheung.

Kaip pasakoja astrologė, tarkime, Meghan Markle „itin nepalankiai vertina apribojimus“ ir yra „neramios prigimties“, o štai Kate Middleton „yra linkusi gerbti tradicijas ir pasitarnauti kitiems“, taip pat „matyti platesnį vaizdą“.

Th. Cheung išanalizavo kai kurių svarbiausiųjų karališkosios šeimos narių – karalienės Elžbietos II, princo Harry, Meghan Markle, princo Williamo, Kate Middleton ir princo Charleso – gimimo dienas ir pasidalijo savo atradimais, kuriuos paskelbė dailymail.co.uk.

Meghan Markle, rugpjūčio 4 d.: gimusi maištautojos dieną

Karališkosios šeimos nariai

Dominuojanti tema šiuo atveju yra maištas. Visi, gimę šią dieną, siekia mesti rimtą iššūkį status quo kurioje nors gyvenimo srityje.

Gimusiems minėtąją dieną taip pat būdingas stiprus pasipriešinimas apribojimams, sumišęs su neapykanta tingiam pasitenkinimui savimi. Šios savybės dažnai gali nulemti nenuspėjamą ar itin neįprastą elgesį.

Tokiems žmonėms iššūkiu tampa mokymasis tinkamai elgtis su autoritetais ir suvokimas, kad laisvė ir nepriklausomybė ne visados yra pranašesnės už bendradarbiavimą ir diplomatiją. Jeigu šie žmonės sugeba prisiimti atsakomybę už maištavimą ir savo aštrų protą bei užsispyrimą nukreipti teigiama linkme, galima laukti labai įspūdingų rezultatų.

Nenuoramos prigimtis skatina Meghan ieškoti dar neišbandytų kelių, netgi jei ji ir neįžvelgia nieko blogo keliuose, kuriais žengia kiti žmonės. Štai kodėl ji paliko Angliją, metė iššūkį monarchijai ir drauge su savimi pasiėmė Harry.

Meghan atveju ugningame Liūto ženkle skaisčiai liepsnoja Saulė, tad jai būtina sukiotis dėmesio centre, Meghan yra apdovanota charizma.

Tačiau, nors Meghan gimimo diena išties ryški, jos asmeninis skaičius (apskaičiuojamas imant gimimo mėnesio skaičių – 8 – ir gimimo dienos skaičių – 4 – ir juos abu sudedant, o galiausiai sudedant atskirus gauto skaičiaus skaitmenis: 8+4=12, 1+2=3) yra gyvybingumą ir linksmumą, tačiau kartais taip pat lengvabūdiškumą ir vėjavaikiškumą reiškiantis trejetas.

Meghan motyvuoja ne pinigai ir šlovė. Suprantama, ji jaučia nusipelniusi abiejų – liūtai iš prigimties yra pasitikintys savimi ir susitelkę į save. Kaip ir šį ženklą valdanti Saulė, jie įsitikinę, kad pasaulis sukasi aplink juos. Visgi viskas yra gerokai sudėtingiau ir subtiliau.

Meghan motyvuoja galimybė jaustis ypatingai. Ji neabejoja, kad vienintelis būdas tą pasiekti – atmesti monotoniją ir kasdienybę, mesti iššūkį status quo ir būti atsakinga tik sau pačiai. Jos troškimas išsiveržti iš pilkos kasdienybės ir visiškai nepriklausomai pakilti virš minios paaiškina paradoksalų elgesį – siekį patraukti dėmesį savo maištingu elgesiu ir norą tuo pačiu metu užsitikrinti privatumą.

Norėdama sėkmingai žengti pirmyn, Meghan turėtų suprasti, kad ypatingi jausmai gali slypėti ir paprastuose dalykuose. Išskirtinumo galima ieškoti kasdienybėje, tradicijose ir padedant kitiems.

Vidinės ramybės atradimas kasdienybėje ir atsižvelgimas į kitų žmonių poreikius galėtų tapti nauju jos įveiktu tikslu.

Tiek Archie gimimas, tiek būsimas jo sesutės atėjimas į šį pasaulį gali neabejotinai stumtelėti Meghan šia kryptimi – juk vaikams, kad jie augtų laimingi, reikia ne tik besąlygiškos meilės, bet ir stabilumo bei rutinos.

Princas Harry, rugsėjo 15 d.: gimęs specialisto dieną

Karališkosios šeimos nariai

Rugsėjo mėnuo siejamas su fiziniais ir karjeros pasiekimais, reikalaujančiais specialių įgūdžių sportinėje, kūrybinėje ar techninėje srityje.

Šią dieną gimę žmonės būna nepaprastai patikimi ir nuoširdūs, jie pasižymi energingumu, gyvybingumu, būna paprasti ir atviri. Tiesa, kartais tokie žmonės gali būti ir uždari bei paslaptingi.

Jie yra ambicingi ir nusiteikę sunkiai dirbti, visiems ir visados nori iš savęs išspausti kaip įmanoma daugiau. Deja, tai gali baigtis perdegimu.

Esminis dalykas jiems yra ne tik atrasti tinkamą karjeros kelią ir žmones, kuriais galima pasitikėti. Ne mažiau svarbu suvokti, kad išvaizda, pinigai ir statusas nepadės nusipirkti saugumo, meilės ar laimės. Panašu, Harry tai visada bus tarsi neįmenama mįslė. Tačiau jis gali atrasti pilnatvę besimokydamas naujų įgūdžių ir juos tobulindamas.

Jo meilė karališkajai šeimai ir broliui yra gili ir tvirta. Tačiau jam taip pat reikia pasižymėti, būti išgirstam. „Atsarginio“ princo vaidmuo, regis, jam kėlė susierzinimą ir skatino pykčio protrūkius. Nepalyginamai geriau jis būtų jautęsis kariuomenėje, suprasdamas, kad yra tinkamas ir naudingas.

Tiek gimimo dienos, tiek asmeninis Harry skaičius yra šeši. Tai reiškia, kad Harry nėra linkęs puikuotis ir apsimetinėti tuo, kuo nėra. Jo elgesys yra absoliučiai tikras ir nuoširdus. Štai kodėl visa šalis verkė drauge su princu Harry, kai jis kalbėjo apie motinos mirtį ir po to sekusią depresiją. Šešetas – atjautos ir jautrumo skaičius.

Santykiai su broliu ir tėvu laikui bėgant susitvarkys, mat Harry atjauta ir nusiteikimas ieškoti sprendimų pajėgs pralaužti visus ledus. Atsidurti dėmesio centre nėra jam patogi būsena, o šlovė nėra jo siekis, tačiau jeigu tai gali pasitarnauti geriems tikslams, Harry padarys viską, kas įmanoma, ir mėgausis viskuo, ką jam suteikia gyvenimas.

Šią dieną gimusiems žmonėms būtina susirasti veiklą, kuria jie tiki, arba sritį, kurioje galėtų specializuotis. Jo potraukis Meghan kyla iš poreikio pasinerti į kito žmogaus pasaulį. Tačiau ji taip pat tapo giliai tūnančio poreikio išsivaduoti iš apribojimų ir daugiau veikti bei kalbėti katalizatoriumi.

Šiuo metu jis ja aklai tiki ir pasitiki. Meghan jam yra viskas. Kai Harry atras kokią nors prasmingą veiklą, tai gali pasikeisti. O iki tol jo santuoka su Meghan ir šių santykių įžiebta drama užpildys tuštumą ir nušvies jam kelią.

Tam tikra prasme šie sodrūs ir intensyvūs santykiai padeda jam suvokti esminę gimimo dienos atneštą pamoką: juk niekas mirties patale nesigaili per mažai laiko praleidęs biure.

Visgi atrasti prasmingą veiklą, jei tik ji nevers pamesti galvos, yra nepaprastai svarbu jo asmeniniam augimui. Kai Harry pagaliau atras savo pašaukimą ir sieks kiek atsitraukti norėdamas nulipdyti savo tapatybę, tai rizikuos tapti rimtu jo ir Meghan santykių išbandymu, mat Meghan tikisi, kad jos princas visados bus jai visiškai pasišventęs ir dėmesingas, savo gyvenimą kuriantis atsižvelgdamas į jos norus ir poreikius.

Kate Middleton, sausio 9 d.: gimusi atkaklios kovotojos dieną

Karališkosios šeimos nariai

Sausio mėnuo siejamas su troškimais ir siekiais – tačiau tais, kurie yra realistiški, o ne fantastiniai ar kaprizingi.

Šią dieną gimę žmonės yra kupini energijos, darbštūs ir trokštantys pasiekti viršūnę, neretai padarantys viską, kad ten užkoptų ir įsitvirtintų. Jie gali atrodyti trapūs ir pažeidžiami, tačiau iš tiesų pasižymi neįtikėtina ištverme ir gebėjimu atsitiesti po didžiausių nesėkmių.

Esminė jų gyvenimo pamoka – neleisti ambicijoms jų užvaldyti, išmokti atsijungti ir pailsėti, vertinti save ne taip rimtai. Kai tą pajėgia padaryti, tokie žmonės gali pademonstruoti kitiems, kad papildomos pastangos ir teisingi pasirinkimai iš tiesų gali atnešti nuostabių rezultatų.

Kate yra brandesnė už Williamą, Harry ir Meghan, ji dažniausiai klauso ne širdies, o proto balso. Ji geba nežmoniškai aukotis dėl tų, kuriuos myli, tačiau taip pat moka valdyti savo emocijas ir niekados pernelyg atvirai nedemonstruoja savo jausmų.

Jos gimimo dienos skaičius yra devynetas, suteikiantis Kate norą gerbti tradicijas ir rūpintis kitais, taip pat gebėjimą regėti platesnį vaizdą. Asmeninis Kate skaičius yra vienetas, pabrėžiantis jos ryžtą ir atsidavimą. Šiuo atžvilgiu ji nejaučia vidinės įtampos.

Neseniai mesti Meghan kaltinimai Kate gali sukelti problemų, tačiau, kaip ir kitais atvejais, ji sugebės pakilti aukščiau viso to. Tikrai gali būti, kad Kate išsakė pastabą, kuri, jos manymu, turėjo būti naudinga, o ne žeidžianti, ir tokiu būdu pravirkdė Meghan. Suvokus šią klaidą, jai pakako brandumo, nuolankumo ir orumo atsiprašyti.

Jeigu Meghan emocijos aprims, o Kate pajėgs save vertinti ne taip rimtai, yra vilties, kad šios dvi ambicingos damos susitaikys, tačiau jų asmenybės yra pernelyg skirtingos – tai neleis jiedviem pernelyg suartėti.

Princas Williamas, birželio 21 d.: gimęs magiškiausią dieną

Karališkosios šeimos nariai

Birželio mėnuo siejamas su profesijomis, kurioms būdingas rūpestis kitais žmonėmis. 21 dieną gimę žmonės linkę kiekvieną dieną priimti su pagarbia, tačiau džiugia baime. Gimusius ilgiausią ir magiškiausią metų dieną traukia menai, muzika, kelionės, švietimas ir humanitarinė veikla.

Tokiems žmonėms reikia vengti pernelyg gilaus pasinėrimo į savo darbą ir emocinės santykių perspektyvos jausmo bei ribų netekimo. Esminė jų gyvenimo pamoka – netapti priklausomais nuo kitų žmonių ar institucijų, išsaugoti savo tapatybę ir suvokti, kad laimė kyla iš žmogaus vidaus.

Kadangi yra jautri ir empatiška asmenybė, Williamas jaučiasi atsakingas už Harry elgesį, mat abu broliai buvo artimi. Kaip ir jo tėvui, Williamui veikiausiai prireiks tam laiko, tačiau galiausiai jo jautrumas ir atjauta pasieks Harry ir Meghan.

Williamo gimimo dienos skaičius yra trejetas, reiškiantis norą bendrauti, tad jam labai trūksta brolio, ypač linksmai drauge su juo leidžiamo laiko. Asmeninis jo skaičius yra devynetas, reiškiantis, kad kiti jam gali būti svarbesni už save patį. Tokia skaičių kombinacija neabejotinai tinkama būsimam karaliui.

Meghan niekados netaps geriausia Williamo drauge, tačiau jis gali būti atsargus, bet mandagus svainis.

Princas Charlesas, lapkričio 14 d.: gimęs kelrodžio dieną

Karališkosios šeimos nariai

Lapkričio mėnuo siejamas su apmąstymais ir žinių troškimu. Šią dieną gimę žmonės dažnai būna rimti ir pasižymintys nepalaužiamais įsitikinimais. Jie mėgsta mokyti, patarinėti ar tapti savotišku kelrodžiu kitiems ir jaučiasi laimingiausi, kai gali tą daryti.

Kartais tokie žmonės gali būti irzlūs ir priekabiai vertinti kitus, tačiau tokiu būdu jie iš tiesų trokšta aukštesnių tikslų ir gėrio. Esminė jų gyvenimo pamoka – vengti kištis ten, kur nereikia, ir suvokti, kad kartais geriausias būdas padėti kitiems yra leisti mokytis iš jų pačių klaidų.

Santykiai Charlesui yra sudėtingas dalykas, prireikia laiko, kol jis ima kuo nors pasitikėti. Jam nepaprastai svarbus lojalumas, o nuoskaudų Charlesas ilga neužmiršta.

Jo gimimo dienas skaičius yra penketas, siejamas su smalsumu ir bendravimu. Toks žmogus mėgsta intelektualius pokalbius ir diskusijas, ypač turint omenyje, kad jo asmeninis skaičius yra septynetas, siejamas su apmąstymais ir filosofija.

Princas Charlesas pasižymi emociniu užsispyrimu, todėl prireiks laiko, kol jis susitaikys su Harry ir Meghan situacija. Charlesui išties nestinga empatijos, tačiau tik tiems žmonėms, kuriais tiki, taip pat tiems, kurie atspindi jo pasaulėžiūrą ar nuomonę.

Charlesas galiausiai suvoks, kad jam nederėtų mėginti kontroliuoti Harry ir verčiau reikėtų grįžti prie jam įgimto mokytojo ir mylinčio kelrodžio savo vaikams ir anūkams vaidmens.

Karalienė Elžbieta II, balandžio 21 d.: gimusi didenybės dieną

Karališkosios šeimos nariai

Balandžio mėnuo siejamas su žaluma ir optimizmu. Šią dieną gimę žmonės daro įspūdį kitiems savo didinga ir pasitikinčia laikysena. Jie išsiskiria griežta savidisciplina ir galingu pareigos jausmu.

Tokie žmonės nėra linkę demonstruoti emocijų pliūpsnių, o labiausiai juos motyvuoja noras visados atiduoti visą save.

Esminė jų gyvenimo pamoka – išmokti priimti aplinkinių pagalbą ir paramą ir kiek sušvelninti tobulumo siekį. Kartais užtenka būti pakankamai geram.

Karalienė išmoko suvaldyti savo emocijas ir demonstruoti neutralų įvaizdį, tačiau Harry ir Meghan situacija neabejotinai jai kels problemų.

Elžbieta II yra pakankamai išmintinga, kad nujaustų, jog pasiaukojimas, kuris jai yra visiškai įprastas dalykas, šiandieniniame pasaulyje tiesiog nebėra įmanomas, o monarchija smarkiai keičiasi.

Karalienės gimimo dienos skaičius yra trejetas, tačiau ją geriau atspindi jos asmenybės skaičius septynetas, rodantys, kad šiltesniąja jos asmenybės puse gali džiaugtis tik mylimi žmonės.

Visgi, turint omenyje jos įgimtą savarankiškumą, net ir patys artimiausieji retai sužino, ką iš tiesų jaučia karalienė. Elžbieta II galiausiai tapo tikru didybės ir pareigos įsikūnijimu, o šios savybės glaudžiai siejasi su jos gimimo data.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)