Dar iki laidotuvių buvo skelbiama apie neįprastą detalę laidotuvėse – išlydint velionį iki koplyčios princas Williamas ir princas Harry nėjo šalia vienas kito. Šeštadienį paskui senelio karstą jiedu žingsniavo atskirai – pusbroliui Peteriui Phillipsui iš šonų, skelbia people.com.

Manoma, kad toks sprendimas buvo priimtas ne šiaip sau ir tarsi tapo iliustracija, jog tarp brolių iš tiesų tvyro įtampa.

Princo Philipo laidotuvės

Vizitas senelio laidotuvėse princui Harry buvo pirmasis po kilusio skandalo, kai jis ir jo žmona, kuri dėl antrojo nėštumo į ceremoniją neatvyko, davė išskirtinį interviu Oprah Winfrey apie karališkąją šeimą bei ten esančias bėdas. Išpažintis televizijoje sukėlė nemažai šurmulio tiek karališkoje šeimoje, tiek Jungtinėje Karalystėje, tiek visame pasaulyje.

Visgi, daugelio džiaugsmui, po ilgo laiko susitikę broliai buvo linkę bendrauti.

Po oficialiosios princo Philipo laidotuvių dalies pastebėta, kaip princas Harry ėmė šnekučiuotis su broliu ir jo žmona Kate Middleton.

Princo Philipo laidotuvės

Princo Williamo žmona, suprasdama, kad tai – puiki proga broliams asmeniškai pasikalbėti, sumaniai keliais žingsniais atsiliko ir davė jiems erdvės. Toks subtilus gestas neliko nepastebėtas.

„Daily Telegraph“ K. Middleton pavadino „taikos nešėja“, kai ši sąmoningai sujungė seniai nesimačiusius ir akis į akį nebendravusius brolius.

„The New York Post“ taip pat teigia, kad už pirmąjį rimtesnį pokalbį broliai turėtų būti dėkingi būtent Kembridžo kunigaikštienei.

Net ir kūno kalbos ekspertai pridūrė, kad minėtoji trijulė, palikdama Šv. Jurgio koplyčią, atrodė atsipalaidavusi, linkusi į kontaktą.

Princo Philipo laidotuvės

Žavėjo ne tik elgesiu, bet ir elegancija

Laidotuvėse K. Middleton akį traukė ne tik savo elgesiu, bet ir elegantišku įvaizdžiu.

Kembridžo kunigaikščiai buvo įamžinti fotografų, kai šie išvyko iš Kensingtono rūmų į princo Philipo laidotuves. Užsienio žiniasklaida pastebėjo, kad ant karalienės Elžbietos II anūko žmonos kaklo sužibo ypatingas vėrinys.

Karališkosios šeimos nariai renkasi į princo Philipo laidotuves

K. Middleton, kuri, kaip skelbiama, turėjo puikų ryšį su velioniu princu Philipu, dalyvavo monarcho laidotuvėse. Kaip nurodo „Daily Mail“, ceremonijai kunigaikštienė pasipuošė nemažai istorijos turinčiu papuošalu.

Anksčiausiai paviešintose nuotraukose princas Williamas su žmona įamžinti automobilyje, kuriuo jiedu vyko į karališkąsias laidotuves. Net ir per langus akyliausi pastebėjo, kad ant Kate kaklo – karalienės perlų vėrinys.

Šis papuošalas priklauso Elžbietos II asmeninei kolekcijai.

Paskutinį kartą šį juvelyrinį dirbinį K. Middleton segėjo 2017 metais.

Garbę juo pasipuošti turėjo ir princesė Diana 1982 metais. Karalienė žinojo, kad jai patinka perlai, todėl su malonumu šį vėrinį Dianai paskolino viename jos pirmųjų oficialiųjų pasirodymų viešumoje. Tuomet princesė Diana ir princas Charlesas skaičiavo pirmuosius santuokos metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)