Komikas akimirksniu nusitaikė į kitus karališkosios šeimos asmenis, paminėjo Meghan Markle interviu Oprah laidai, palietė rasizmo temą, tada nusitaikė į princą Philipą.

Jis pareiškė: „Žmonės, ar jūs matėt princą Philipą? Jam kokie 3 000 metų. Neabejoju, kad jis išgalvojo rasizmą.“

Keli žiūrovai, tuomet prieš pasirodymą, buvo paskaitę tviterį ir ėmė jam šaukti: „Jis šiandien mirė.“

Vienas žiūrovas padavė komikui išmanųjį telefoną, jis perskaitė žinią apie monarcho mirtį, tuo metu salėje girdėjosi neramus šurmulys – akivaizdžiai tuo metu ne visi žinojo šią naujieną.

Tačiau komikas nesiliovė laidęs juokų apie britų karališkąją šeimą: „Kiek pavėluota žinia. Ar tikrai mirė šiandien? Maniau, kad mirė jau prieš 10 metų, o jį tik išveža parodyti per svarbius renginius.“

Laidos ištrauką internete peržiūrėjo beveik milijonas internautų.

Vienas žiūrovas parašė komentarą: „Štai čia turime turbūt ryškiausią pavyzdį apie pokštui pasirinktą netinkamą laiką.“

Kitas parašė: „Neįtikėtina – Lewisas sužinojo apie jo mirtį ir toliau šaipėsi.“

Apie princo Philipo mirtį sužinota praėjusį penktadienį. Jo laidotuvės ir atsisveikinimo ceremonija vyks šeštadienį, balandžio 17 d. Dėl koronaviruso ribojimų dalyvaus 30 artimiausių karališkosios šeimos narių.

Delfi naujienų portale kviečiama stebėti ne tik tiesioginę laidotuvių procesijos transliaciją iš Londono, bet ir specialią tam skirtą laidą – ji prasidės 15:30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)