Kaip rašoma people.com, tai nutiko 1992 m., kai vyko filmo „Geri vyrukai“ filmavimas. Šioje kino juostoje vaidino T. Cruise ir aktorės vyras Kevinas Baconas.

„Smagi istorija. Buvo ir liūdna akimirka, bet istorija juokinga, – pasakojo aktorė. – Aš tuo metu laukiausi, mus pakvietė vakarienės. Aš vaidinau su T. Cruise filme „Gimęs liepos 4-ąją“, o Kevinas tuo metu filmavosi (filme „Geri vyrukai“).“

Kyra Sedgwick ir Kevin Bacon

„Į vakarienę pakvietė daug garsenybių – ir Demi Moore su Bruce Willisu, nes ji irgi vaidino tame filme. Robas Reineris dalyvavo. Ir Nicole Kidman buvo. Ne taip dažnai tekdavo sulaukti pakvietimo į tokias vakarienes. Vaikštinėjau, dairiausi, pastebėjau gražią židinio apdailą, o joje – nedidelį mygtuką. Pamaniau: „Kam gi skirtas šitas mažas mygtukas?“ Paspaudžiau jį, tikėjau, gal įvyks kas nors įdomaus. Nieko neįvyko, o aš sunerimau“, – prisimena aktorė.

„Kiek padvejojusi, priėjau prie su kažkuo besikalbančio T. Cruise ir pareiškiau: „Paspaudžiau aną mygtuką.“ Jis perklausė: „Paspaudei tą mygtuką?“ Atsakiau: „Aha, tą mygtuką.“ Tada jis atsakė: „Tai pavojaus mygtukas.“, – pasakojo T. Sedgwick. – Neilgai trukus prie jo namų privažiavo policininkų, <...> Atrodo, atvažiavo net penki policijos automobiliai.“

„Daugiau manęs jis niekur nekvietė“, – juokdamasi baigė pasakojimą aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)