Prieš ketverius metus susitikinėti pradėjusi pora pareiškė, kad nuo šiol jie palaikys tik draugiškus santykius ir atšaukia ne tik ilgai planuotas vestuves, bet ir sužadėtuves.

Ketvirtadienio rytą J. Lopez ir A. Rodriguezas išskirtinai su šaltiniu „Today“ pasidalijo oficialiu savo komentaru.

„Mes supratome, kad esame geresni kaip draugai, ir tikimės išlikti tokiais. Mes ir toliau dirbsime kartu ir palaikysime vienas kitą įgyvendinant savo bendrus verslus ir projektus. Linkime geriausio vienas kitam ir vienas kito vaikams. Iš pagarbos jiems, vienintelis kitas komentaras, kurį mes norime pasakyti, yra padėka visiems, siuntusiems gerus žodžius ir palaikymą“, – rašoma poros pranešime.

Apie tai, kad pora galimai skiriasi, pirmą kartą buvo pranešta šių metų kovo viduryje.

„51-erių atlikėja ir 45-erių buvęs „Yankees“ beisbolo žaidėjas nutraukė ketverius metus besitęsusį romaną” – tuomet rašė „People“.

„Us Weekly“ pridūrė, kad „paskutinį kartą drauge jie buvo pastebėti kovo 1-ąją. Po to jie vienas su kitu nebesimatė. Jųdviejų santykiuose jau kuris laikas buvo problemų.“

Tuo tarpu vasario mėnesį superžvaigždžių pora buvo apsistojusi Dominikos respublikoje, J. Lopez dalyvavo ten vykusiuose filmavimuose.

Tiesa, pirmojo pranešimo apie skyrybas metu buvo įvardinta ir galima skyrybų priežastis. Teigiama, kad A. Rodriguezas susitikinėja su „Southern Charm“ žvaigžde Madison LeCroy. „Tai buvo priežastis, dėl kurios pora galutinai išsiskyrė. Buvo problemų ir prieš tai, tačiau Jennifer itin sutriko dėl to.“

Beisbolo legenda ir viena garsiausių dainininkių susitikinėjo apie ketverius metus.

J. Lopez tai būtų buvusi jau ketvirtoji santuoka, o A. Rodriguezui – antroji. Abu jie turi po dvi atžalas iš prieš tai buvusių santuokų.

Apie savo sužadėtuves pora paskelbė 2019 metų kovą. „Ji pasakė „taip“, – instagrame tuomet pasidžiaugė A. Rodriguezas ir paviešino nuotrauką, kurioje ant J. Lopez kairės rankos matomas gigantiško dydžio deimantas. Dainininkė savo paskyroje patalpino tą pačią nuotrauką ir pridėjo daugybę širdelių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)