P. Kaur į teismą kreipėsi be advokato ir prie savo pareiškimo pridėjo el. paštu vykusį susirašinėjimą tarp jos ir princo Harry, praneša businessinsider.in. Ji tvirtino teismui, jog apie būsimas vestuves netgi informavo Harry tėvą princą Charlesą. Tiesa, tik socialiniuose tinkluose. Realiame gyvenime ji nebuvo susitikusi nė su vienu iš minėtųjų vyrų.

Visgi P. Kaur reikalavo, kad teismas pasodintų P. Harry už grotų. Deja, Pandžabo ir Harjanos aukštesnysis teismas nepatikėjo moters žodžiais: „Visai įmanoma, kad tariamas princas Harry sėdi kokio nors Pandžabo kaimelio interneto kavinėje ir ieško patiklių aukų.“

Aišku, pasiūlymai tuoktis princui Harry yra ne naujiena: jam nesėkmingai piršosi ir šešerių metų amžiaus gerbėja, ir mergina iš Australijos. Kita vertus, turbūt tai pirmas kartas, kai jam grasinama laisvės atėmimo bausme. Be to, jis jau sumainė žiedus.

Net jeigu teismas būtų norėjęs rimtai nagrinėti P. Kaur pareiškimą, nebūtų galėjęs to padaryti dėl esminių trūkumų. Kaip teigė teisėjas Arvindas Singhas Sangwanas, moters pateiktas dokumentas buvo labai prastai parengtas, jame daug gramatinių klaidų.

Įdomu tai, kad net pridėti el. laiškai nebuvo originalūs. Dalis susirašinėjimo buvo ištrinta.

Apsimetinėjimas kitu asmeniu socialiniuose tinkluose nėra nauja gudrybė. Ji yra beveik tokia pat sena, kaip ir patys socialiniai tinklai. Internete pilna sukčių, apsimetinėjančių turtuoliais ar žadančių vesti. Akivaizdu, kad aukų interesai jiems visai nerūpi.

„Šis teismas nemato pagrindo patenkinti prašymo ir gali tik užjausti ieškovę, patikėjusią susirašinėjimu“, – reziumuojama nutarime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)