C. Jurie ir kitam suimtam modeliui Chulai Padmendra buvo pateikti kaltinimai „tyčiniu nesunkiu sveikatos sutrikdymu“, BBC sakė policijos atstovas Ajithas Rohana. C. Jurie ir C. Padmendra atstovai spaudai neatsakė į „People“ prašymą pakomentuoti situaciją. Galiausiai abi moterys buvo paleistos už užstatą ir turėtų stoti prieš teismą balandžio 19-ąją.

„Colombo Gazette“ paskelbtame karūnavimo ceremonijos vaizdo įraše užfiksuota, kaip C. Jurie pacituoja vieną grožio konkurso taisyklę: išsiskyrusios moterys negali laimėti „Misis Šri Lanka“ titulo.

„Viena taisyklė byloja, kad konkurso dalyvės privalo būti ištekėjusios, ne išsiskyrusios, todėl pareiškiu, kad karūna turi atitekti antrąją vietą užėmusiai dalyvei“, – žiūrovams sakė C. Jurie.

Paskui ji nuėmė karūną nuo P. De Silva galvos, uždėjo ant antrosios vietos nugalėtojos galvos ir paragino P. De Silva nulipti nuo scenos.

Pirmadienį nukarūnuota gražuolė feisbuke rašė, kad nėra oficialiai išsiskyrusi, tik su vyru nusprendė gyventi atskirai. Taip pat ji tvirtino patyrusi galvos sužeidimų, kai C. Jurie „nuplėšė“ karūną.

„Nors simbolinė karūna ir buvo nuplėšta nuo mano galvos, noriu informuoti, kad ėmiausi visų teisinių veiksmų dėl patirtos skriaudos ir įžeidimo“, – pareiškime nurodė P. De Silva.

Po C. Jurie suėmimo grožio konkurso „Misis Šri Lanka“ organizatorius Chandimalas Jayasinghe naujienų portalui „Colombo Gazette“ sakė, kad prieš policijos pareigūnams pateikus kaltinimus, C. Jurie, C. Padmendra ir P. De Silva davė parodymus „Cinammon Gardens“ rajone esančioje policijos nuovadoje.

Taip pat jis pridūrė, kad P. De Silva buvo dar kartą karūnuota ir kad visi laukia oficialaus C. Jurie atsiprašymo.

„Esame nusivylę. Caroline Jurie elgesys scenoje buvo labai gėdingas. Organizacija „Misis pasaulis“ pradėjo tyrimą“, – „Colombo Gazette“ pranešė organizatorius.

Antradienį feisbuke išplatintame pareiškime P. De Silva padėkojo grožio konkurso rengėjams už paramą: „Niekam nejaučiu neapykantos ir atleidžiu visiems, kurie šiuo metu manęs nemėgsta. Neapykanta nieko nelaimėsi.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)