Balandžio 3 d. Anastasijai sukako 50 metų. N. Bondarčiuk mano, kad dabar aktorei sveikinimų nereikia – verčiau palaukti, kol ji pagaliau pasveiks, rašo starhit.ru.

„Aš ją pasveikinsiu, kai visa tai jau bus praeityje, – pabrėžė N. Bondarčiuk. – Aš tuo tikiu, nes Nastia nesutinka išeiti iš šio pasaulio. Ji vieną po kito įveikia iššūkius – ji yra puikiai nusiteikusi, o šį nusiteikimą palaiko jos šeima: vyras Piotras, vaikai, taip pat ir gydytojai. Visa tai yra labai svarbu.“

N. Bondarčiuk nuomonei visiškai pritaria Nikolajus Ciskaridzė, intensyviai bendraujantis su sunkiai sergančios aktorės artimaisiais.

„Dievas duos, visa tai greitai pasibaigs, ir Nastia galės pilnavertiškai gyventi“, – interviu sakė N. Ciskaridzė.

Beje, N. Ciskaridzė apie dabartinę A. Zavorotniuk būklę žino daug, tačiau neskuba šia informacija dalytis su visuomene, manydamas, kad tokius dalykus derėtų slėpti nuo smalsuolių akių.

„Apie Nastios problemas sužinojau iš žiniasklaidos. Parašiau, tačiau man nieks neatsakė. Pagalvojau, kad ji ir taip išgyvena pragarą... Kur ten dar aš su savo klausimais lįsiu. O dabar aš, deja, daug apie ją žinau – to, ko žinoti nederėtų... Aš džiaugiuosi, kad neišlindo kokios nors detalės. Ačiū Dievui, nėra nieko, prie ko žmonės galėtų prisikapstyti. Reikia atiduoti pagarbą Piotrui ir tėvams. Ir netgi sanitarams! Ačiū visiems, kad jie nepasielgė taip pat, kaip su dauguma, sakykime, ne menkiausios reikšmės žmonių pasaulyje. O šiuo atveju niekas neišlindo“, – pasakojo baleto žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)