K. Jenner praturtėjo iš savo kosmetikos verslo „Kylie Cosmetics“, kurios turtas vertinamas 1,2 milijardo eurų. 2019 metais Kelly Jenner 51% savo kompanijos pardavė įmonei „Coty“ už 600 milijonų eurų.

2020-iais „Forbes“ pranešė, kad paviešinus pastarųjų šešių mėnesių „Coty“ finansinius rezultatus į dienos šviesą iškilo viena iš geriausiai šeimos slėptų paslapčių: Kylie verslas iš tikrųjų žymiai mažesnis ir ne toks jau ir pelningas, kaip kad tiek metų visiems pasakojo šeima. Šeimai pavyko pergudrauti ir „Forbes“.

„Forbes“ šį Kylie Jenner melą palygino su Donaldo Trumpo manevrais – jie abu stengėsi atrodyti turtingesni, nei yra. Apskaičiuota, kad moters turtas šiuo metu yra greičiausiai „šiek tiek mažesnis, nei 900 milijonų dolerių.“

Tačiau kita Kylie Jenner šeimos narė pateko į „Forbes“ milijardierių sąrašą: Kim Kardashian oficialiai vadinama miljardiere.

„Forbes“ teigimu, Kim milijardiere tapo dėl įmonių „KKW Beauty“ ir „Skims“ sėkmės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)