Karališkosios šeimos gerbėjai pastebi, kad Kate pastaruoju metu renginiuose pasirodo vilkėdama laisvesnio silueto drabužius, tad natūralu, jog imta kalbėti, kad tokia apranga galbūt maskuoja apvalėjantį pilvuką.

Kovo 23 dieną lankydamasi Vestminsterio abatijoje Kate vilkėjo kreminės spalvos nėriniais puoštą paltuką, kurio užsegimas tarsi specialiai nukreipė dėmesį nuo juosmens srities.

Karališkosios šeimos ekspertas Philas Dampier mano, kad Kate gali pasekti savo vyro močiutės – karalienės Elžbietos II – ir geros savo bičiulės, Danijos kronprincesės Mary, pavyzdžiu ir susilaukti keturių vaikų.

„Kate labai norėtų dar vienos dukrelės. Kitais metais jai jau bus keturiasdešimt, taigi esu tikras, kad, jeigu nori ketvirto vaiko, ilgai nedels“, – pabrėžia Ph. Dampier.

Karališkoji biografė Penny Junor taip pat neatmeta galimybės, kad Kate laukiasi ir „New Idea“ paaiškino: „Kate labai motiniška, jai labai patinka šeimyninis gyvenimas. Dievina savo atžalas, manau, kad norėtų jų daugiau“.

Stebėtojai įvardija ir dar vieną užuominą, jog galbūt neužilgo sulauksime džiugios žinios apie Kembridžo kunigaikščių šeimos pagausėjimą – Vestminsterio abatijoje Kate pasirodė pakeitusia šukuosena, išsitiesinusi savo ilgus plaukus. Praeityje Kate visada prieš žinią apie nėštumą visada pakeisdavo šukuoseną.

Visai neseniai „US Weekly“ pasirodė straipsnis, kuriame vienas šaltinis tvirtina, kad „turėti keturis vaikus visada buvo Kate planas“.

2019 metais Kate, vieno vizito metu bendraudama su žmonėmis, vienam tėvui pareiškė, kad jo penkių mėnesių mažylis žadina „norą turėti daugiau vaikų“.

Paklausta apie ketvirtą atžalą, Kembridžo kunigaikštienė yra sakiusi: „Manau, kad Williamas kiek sunerimtų“. Gali būti, kad dabar 38 metų princas savo nuomonę pakeitė.

Šiuo metu dukrelės laukiasi princas Harry ir jo žmona Meghan Markle. Karališkosios pusseserės Zara Phillips ir princesė Eugenie neseniai susilaukė sūnų – Luco ir Augusto. Kate sesuo Pippa Middleton prieš mėnesį pagimdė antrą vaiką – Grace Elizabeth Jane.

Laukdamasi visų trijų vaikų K. Middleton kentė labai smarkų pykinimą, teko ne tik atsisakyti karališkųjų pareigų, bet netgi gydytis ligoninėje.

Naujo karališkosios šeimos nario labai reikia glaistant situaciją po šokiruojančio Meghan Markle ir princo Harry interviu Ophah Winfrey.

„Šeimai labai reikia Williamo ir Kate. Taigi, štai kur dilema – jeigu laukiasi, Kate negalės atlikti visų karališkųjų pareigų. Tik panašu, kad šiuo klausimu ji apsisprendusi priimti savarankiškus sprendimus“, – sako Ph. Dampier.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)