Grožio karaliene paskelbta Pushpika De Silva sekmadienį per nacionalinės televizijos ceremoniją iškovojo „Misis Šri Lankos“ titulą.

Po kelių akimirkų 2019 m. nugalėtoja pasisavino ponios De Silva karūną, teigdama, kad jai negalėjo būti suteiktas šis titulas, kadangi ši neva yra išsiskyrusi.

Prizas jau grąžintas nugalėtojai De Silvai, po to, kai konkurso organizatoriai patvirtino, kad ji visgi nėra išsiskyrusi.

Teisėjai sekmadienio vakarą Kolumbo teatre vykusiame „Misis Šri Lankos“ finale 2021 m. nugalėtoja paskelbė P. De Silvą.

Tačiau 2019 m. nugalėtoja Caroline Jurie atėmė De Silvos karūną, motyvuodama konkurso taisykle, pagal kurią konkurentės turi būti ištekėjusios ir neišsiskyrusios.

„Aš imuosi priemonių, kad karūna atitektų iškovojusiai antrąją vietą“, – susirinkusiesiems sakė C. Jurie.

Ji uždėjo karūną antrąją vietą iškovojusiai gražuolei ir taip privertė apsiašaroti P. De Silvą, kuri apimta emocijų, kaip rodo vaizdo įrašas, galiausiai išėjo iš scenos.

Organizatoriai atsiprašė ponios De Silvos, kuri teigė, kad su vyru ji gyvena atskirai, bet nėra išsiskyrusi.

„Facebook“ įraše gražuolė sakė, kad incidento metu ji patyrė sužeidimus galvos srityje ir jai prireikė medikų pagalbos, todėl ji išvyko į ligoninę.

Ponia De Silva sakė, kad imsis teisinių veiksmų dėl „nepagrįsto ir įžeidžiančio“ elgesio su ja.

„Misis Šri Lankos“ direktorius Chandimalas Jayasinghe BBC teigė, kad karūna De Silvai bus grąžinta antradienį.

„Mes esame nusivylę, – sakė jis ir pridūrė. – Buvo gėda, kaip Caroline Jurie elgėsi scenoje, o konkurso organizacija jau pradėjo tyrimą šiuo klausimu.“

„Misis Šri Lankos“ grožio konkursas yra didžiulis įvykis šalyje. Tarp garbingų ceremonijos svečių buvo galima pastebėti ir premjero žmoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)