„Pirmą kartą Velso princesę sutikau per fotosesiją. Ta ilgakojė šviesiaplaukė pasirodė ant laiptų, ir mes tiesiogine to žodžio prasme ištirpome – juk tai buvo pati princesė Diana“, – pasakoja plaukų stilistas.

S. McKnightas sako, kad jie „labai šauniai praleido dieną“ fotografuodamiesi britų „Vogue“, jam buvo leista su jos plaukais daryti, ką panorėjęs.

„Padariau taip, kad po tiara jos šukuosena atrodytų trumpesnė – kiek pagudravau“, – prisipažįsta stilistas.

Kai fotosesija įgavo pagreitį, Diana stilisto pasiteiravo, ką jis darytų su jos plaukais, jeigu ji jam leistų su jais daryti viską, priimti net radikaliausius sprendimus.

„Pasakiau, kad nukirpčiau trumpai ir pradėčiau viską iš naujo. Tai buvo dešimto dešimtmečio pati pradžia, metas, kai man teko dirbti su daugybe projektų ir viršelių, dirbau su daugybe skirtingų merginų, įvairiais plaukais. Tai buvo lūžio metas, kai ėmė viršų nebe romantiški dalykėliai, o labiau androginiškas stilius, tokia savotiška verslo elegancija su prieskoniu“, – pasakoja S. McKnightas.

Ir visai netikėtai princesė Diana pareiškė: „Na, tai kodėl manęs nenukirpus?“. „Aš ir nukirpau, daugiau niekada nesidairėme atgal“, – gražiais prisiminimais dalijasi plaukų stilistas.

S. McKnightas taip pat prisiminė ir dar vieną svarbų savo karjeros momentą: kai princesė Diana per apsilankymą vieno Škotijos miestelio fabrike susipažino su ten dirbusia jo mama.

„Mano mama ir jos draugai stovėjo lauke, Diana niekada nebuvo susitikusi su mano mama. Taigi, manau, kad mamos draugai princesei ėmė šaukti „Tai Samo mama“. Ir kažkodėl princesė tiksliai žinojo, apie ką jie čia šaukia. Ji priėjo ir pasikalbėjo su mano mama. Ji buvo beprotiškai laiminga. Manau, kad tai buvo viena iš tų akimirkų, kai labai didžiavausi savo darbu“, – teigia plaukų stilistas.

Praeitais metais S. McKnightas „Vogue“ bendradarbiavo su bene garsiausia aktore, įkūnijusia princesę Dianą – serialo „The Crown“ žvaigžde Emma Corrin.

„Nuo vienos princesės Dianos prie kitos. Labai gerai prisimenu tą dieną. Tai buvo pirmasis mano darbas po pirmojo karantino. Prisimenu, kad, kai gavau pasiūlymą, iš pradžių pamaniau, kad galbūt nesu tinkamas žmogus šiam darbui... Tiesą sakant, tai buvo didžiulis malonumas, su Emma dirbti buvo tikras malonumas. Labai glumino Emmos panašumas į tikrąją Dianą. Ji tokia miela mergina, nuogąstavau be reikalo, ir viršelis, manau, pavyko tiesiog puikiai“, – džiaugiasi S. McKnightas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)