56-erių metų amžiaus P. Morganas praėjusį mėnesį pasitraukė iš minėtosios laidos vedėjo pareigų, išsakęs abejonių dėl šokiruojančio interviu metu nuskambėjusių M. Markle kaltinimų, skelbia thesun.co.uk.

Skandalingojo interviu metu 39-erių metų amžiaus M. Markle tvirtino, kad jai buvo neleista ieškoti psichologinės pagalbos, kai ją buvo užvaldžiusios mintys apie savižudybę. Tokio draudimo priežastis – galimas „smūgis karališkosios šeimos reputacijai“.

Taip pat buvusi aktorė teigė, kad garbingo amžiaus karališkosios šeimos narys pasakė rasistinį komentarą apie Archie odos spalvą prieš jam gimstant.

Neseniai davęs interviu „Fox News“ vedėjui Tuckeriui Carlsonui, P. Morganas pareikalavo M. Markle atskleisti, kuris asmuo ignoravo jos prašymą padėti išspręsti psichologines problemas.

T. Carslonas paklausė P. Morgano nuomonės apie M. Markle psichikos sveikatą, ir šis pareiškė: „Ji kaltina du karališkosios šeimos aplinkos žmones nepaprastai žiauriu elgesiu, kurio tikslas – apsaugoti karališkosios šeimos reputaciją. Jeigu Meghan kaltinimai nėra iš piršto laužti, tegul įvardija tuos asmenis, kad galėtume jų paklausti, ar Sasekso kunigaikštienės žodžiai yra tiesa.“

„Kas išdrįstų pasakyti moteriai, prisipažinusiai, kad ją kamuoja mintys apie savižudybę, nesikreipti pagalbos? Man labai sunku tuo patikėti“, – pridūrė jis.

Pirmajame interviu po pasitraukimo iš laidos „Good Morning Britain“ P. Morganas sakė neišsižadantis savo komentarų, kuriais užsipuolė karališkąją porą už „nepaprastai nesąžiningą šmeižtą ir žodinį susidorojimą“.

P. Morganas princą Harry pavadino „verkšlenančiu vaikėzu“

„Fox News“ duoto interviu metu P. Morganas princą Harry išvadino „verkšlenančiu vaikėzu“.

„Kas jam nutiko? Jis virto verkšlenančiu vaikėzu, – stebėjosi buvęs laidos „Good Morning Britain“ vedėjas. – Įžengęs į ketvirtąją dešimtį, jis skundžiasi, kad jo tėvas nusprendė nebefinansuoti visko, ką jis daro. Verkšlena, kad tėtušis nebeduoda pinigų. Beje, tai irgi buvo melas. Paaiškėjo, kad princas Charlesas toliau jį remia finansiškai. Be to, nepamirškime, kad, mirus Dianai, princas Harry paveldėjo milijonus.“

Taip pat jis apkaltino Harry ir M. Markle „akivaizdžiu veidmainiavimu“ duodant interviu ir nurodė, kad jį palaiko „dauguma“ Jungtinės Karalystės (JK) gyventojų.

P. Morganas tvirtino, kad britai arba pritaria jo komentarams apie M. Markle, arba gina jo teisę į žodžio laisvę: „Seni, jauni, juodaodžiai, baltieji – nesvarbu. Visi mane palaiko. Britai ją permatė kiaurai.“

P. Morganas paneigė teiginį, kad „turi asmeninę vendetą“ prieš M. Markle

P. Morganas patvirtino neturįs „asmeninės vendetos prieš“ M. Markle, tačiau toliau kaltino Sasekso kunigaikštienę melu. Kalbėdamas apie tą akimirką, kai nusprendė pasitraukti iš televizijos laidos „Good Morning Britain“, jis sakė: „Tiesiog išėjau... Tada buvau labai supykęs. Jis [Alexas Beresfordas] teigė, kad turiu asmeninę vendetą prieš M. Markle, bet tai netiesa.“

Buvusi P. Morgano kolegė Sussana Reid anksčiau jį apkaltino „pamišimu“ dėl M. Markle ir princo Harry ir sakė, kad jis turi susidaręs „labai neigiamą nuomonę“ apie karališkąją porą.

Savo ruožtu P. Morganas nurodė, kad jis ir Alexi McCammond, kuri turėjo užimti „Teen Vogue“ redaktorės postą, tapo pavojingos vadinamosios atšaukimo kultūros aukomis. P. Morganas buvo priverstas palikti laidos „Good Morning Britain“ vedėjo postą dėl pasakytų komentarų apie M. Markle, o A. McCammond karjerą sužlugdė prieš daugelį metų paskelbtos rasistinio ir homofobinio pobūdžio žinutės.

Princesė Diana būtų priblokšta, sužinojusi, kad buvo apšmeižta karalienė ir kad Harry ir Williamas susipyko

P. Morgano manymu, tarp brolių įsiplieskusi nesantaika ir Elžbietos II apšmeižimas „būtų pribloškę“ princesę Dianą.

„Aš neblogai pažinojau princesę Dianą. Manau, kad Harry ir Williamo santykių atšalimas ją būtų pribloškęs. Tarp jųdviejų ir tarp karališkosios šeimos apskritai atsivėrė gili praraja, ką jau kalbėti apie karalienės apšmeižimą, kurio padariniai jau jaučiami kai kuriose Tautų Sandraugos šalyse.“

M. Markle interviu yra neatitikimų

Princesės Dianos biografas Andrew Mortonas sakė, kad M. Markle interviu su O. Winfrey yra „neatitikimų“.

Tinklalaidės „Royally Obsessed“ metu jis pasakojo: „Interviu buvo įvairiausių neatitikimų. Mano bičiuliai matė, kaip Meghan eidavo iš prekybos centro „Whole Foods Supermarket“, esančio gatvėje Kensington High Street, ir į Kensingtono rūmus tempdavo pilnus maišus maisto. Visai nepanašu, kad gyveno kaip kalinė. Kiti matė ją restoranuose ir skambindavo pasigirti: „Nepatikėsi, kas sėdi visai netoli manęs.“ Regis, ji gyveno visai normalų gyvenimą, nors, kaip pati sakė, buvo paimtas jos pasas ir raktai.“

Juokeliai laidos „Saturday Night Live“ metu

„Oskarui“ nominuotas aktorius Danielis Kaluuya pajuokavo apie Sasekso kunigaikščių kaltinimus karališkajai šeimai dėl neva pasakyto rasistinio komentaro, debiutavęs legendiniame komediniame šou „Saturday Night Live“.

Priminsime, kad Harry ir M. Markle tvirtino, jog karališkosios šeimos narys (ne karalienė ir ne Edinburgo kunigaikštis) pasakė rasistinį komentarą apie jųdviejų sūnelį Archie.

Londone gimęs D. Kaluuya, kurio tėvai yra ugandiečiai, užsiminė apie šį kaltinimą savo įžanginiame „Saturday Night Live“ monologe: „Žinau, kad girdite mano akcentą ir galvojate: „Ne, ne, jis nėra juodaodis, jis – britas.“ Tikriausiai karališkoji šeima nerimavo, kad naujagimis bus panašus į mane.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)