Kaip rašo užsienio žiniasklaida, aktorius mirė nuo smegenų auglio. Šalia jo paskutinėmis gyvenimo akimirkomis namuose buvo šeima.

Seriale „Černobylis“, filmuotame ir Lietuvoje, aktorius atliko Anatolijaus Diatlovo vaidmenį.

P. Ritterio agentas pranešė: „Su didžiuliu liūdesiu patvirtinu, kad Paulas Ritteris mirė praėjusią naktį. Jis mirė ramiai savo namuose žmonos Polly bei sūnų Franko ir Noah draugijoje. Paului buvo 54-eri, jį kamavo smegenų auglys. Jis buvo nepaprastai talentingas aktorius, nepriekaištingai suvaidinęs galybę įvairiausių vaidmenų teatre, televizijoje ir kine. Taip pat Paulas pasižymėjo aštriu protu, puikiu humoro jausmu ir buvo geros širdies. Labai jo ilgėsimės.“

P. Ritteris išgarsėjo Martino Goodmano vaidmeniu populiariame kanalo „Channel Four“ šou „Friday Night Dinner“.

Taip pat jis vaidino filme „Haris Poteris ir Netikras Princas“ („Harry Potter and the Half-Blood Prince“), didžiulio pasisekimo sulaukusiame mini seriale „Černobylis“ („Chernobyl“) bei juostoje apie Jamesą Bondą „Paguodos kvantas“ („Quantum of Solace“), skelbia news.sky.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)