Milijoną sekėjų turinti ukrainietė paviešino fotografijas iš atostogų Odesoje - jose ji guli jūroje.

„Atpažįstate? Man save čia sunku pažinti, nors, atrodo, nelabai ir pasikeičiau, išskyrus figūrą ir makiažą. Atvirai sakant, net negaliu pasakyti, kiek tuomet man buvo metų, manau, maždaug iki 18-kos“, – prie nuotraukų rašė V. Lukjanova.

Ką gyvoji barbė padarė, kad pakeistų savo išvaizdą? Ar jai buvo atliktos plastinės operacijos?

Ne vienai įžymybei buvo atliktos kosmetinės chirurginės procedūros – taip jos siekė pagražinti bendrą išvaizdą ar atskiras kūno dalis. V. Lukjanova kaltinama, kad atsigulė po chirurgų peiliu siekdama tapti panaši į žymiąją lėlę, tačiau ar tai tiesa? Portalas legit.ng pateikia daugiau informacijos apie šią įžymybę ir jos tikrąjį gyvenimą.

Kas yra gyvoji lėlė barbė? Žavioji įžymybė gimė Ukrainoje 1985-ųjų rugpjūčio 23 d. Ji yra statybininko ir didžėjaus Valerijaus Lukjanovo duktė. Valerijos motina Irina Paškejeva dirbo kariuomenėje. Valerija, kaip ir daugelis mažų mergaičių visame pasaulyje, taip pat turėjo įvairiausių žaislų, tarp kurių buvo ir lėlių.

Gyvoji barbė pasižymi ne tik grožiu ir įspūdinga išvaizda – ji yra išsilavinusi moteris. Valerija studijavo Odesos valstybinėje statybos ir architektūros akademijoje Ukrainoje ir įgijo architektūros bakalauro laipsnį. Tačiau moteris nutarė siekti modelio karjeros, taip pat vaidinti ir dainuoti.

2007-aisiais V. Lukjanova tapo konkurso „Miss Diamond Crown“ nugalėtoja. Ji įveikė daugiau nei tris šimtus dailių konkurenčių iš viso pasaulio ir laimėjo šį grožio konkursą.

2015-aisiais Valerija ėmėsi naujo dalyko – pradėjo didžėjės karjerą. Taip pat vaidino keliuose filmuose, tarp kurių – 2017-ųjų „The Doll“, 2017-ųjų „Doll House Workout“ ir „Untitled Valeria Lukyanova Documentary“. Gyvoji lėlė barbė įrašė albumą „Sun in the Eyes“, kuriame buvo daugybė kūrinių. Ji taip pat yra knygos „Astral Travel Amature“ autorė. Šioje knygoje V. Lukjanova aprašė savo astralines keliones.

Kaip pranešama, 2014-ųjų lapkritį V. Lukjanovą prie jos namų Odesoje užpuolė ir ėmė smaugti du vyrai. Po šio užpuolimo Valerijai teko gydytis žaizdas, sutinusias lūpas ir galvą. Pasak tuomet jos paskelbto pranešimo, vos tik užpuolikus pastebėjo vienas iš Valerijos kaimynų, šie pabėgo.

Kaip gyvoji barbė atrodo be makiažo? Kai nenaudoja dekoratyvinės kosmetikos, modelis nutolsta nuo žymiojo lėlės įvaizdžio. Nors V. Lukjanova su makiažu atrodo visiškai kitaip nei be jo, ji visgi tebegali pasigirti natūraliu grožiu, suteikiančiu jai galimybę varžytis pasauliniuose grožio konkursuose.

Ar V. Lukjanovai buvo atliktos plastinės operacijos? Modelis atmeta teiginius, kad jos išvaizdos pokyčiams prireikė plastinės chirurgijos specialistų pastangų. Ji aiškina, jog laikui bėgant keitėsi tik kūnas ir plaukai. Ukrainos įžymybė taip pat patvirtino, kad nevartoja alkoholio ir nerūko, be to, bando išmokti išgyventi be maisto. Pati Valerija netiki, kad yra panaši į lėlę barbę, nors išgarsėjo būtent dėl to...

V. Lukjanova savo kūno pokyčius sieja su pastangomis tinkamai maitinantis ir sportuojant. Ji taip pat neatmeta galimybės ateityje visgi pasinaudoti plastinės chirurgijos specialistų paslaugomis.

O ką dabar veikia gyvoji lėlė barbė? V. Lukjanova metams bėgant pastebimai pasikeitė daugeliu atžvilgių, tačiau tai turėjo savo kainą.

34-erių moteris neseniai užsiaugino raumenų, kaip matyti kai kuriuose jos instagramo įrašuose. Ji taip pat yra dvasinio tobulėjimo mokytoja ir skiria laiko užsienio kalbų mokymuisi. Ištekėjusi už verslininko ir savo vaikystės draugo Dmitrijaus Škrabovo. Pora vaikų neturi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)