Amerikos verslininkės teigimu, jos romanas su B. Johnsonu sutapo su jo antrąja kadencija einant Londono mero pareigas, praneša mirror.co.uk. Tada B. Johnsonas buvo vedęs antrąją žmoną Mariną Wheeler, su kuria susilaukė keturių vaikų.

35-erių metų amžiaus J. Arcuri paatviravo, kad vienoje žinutėje save juokais pavadino „asmenine B. Johnsono potencijos bandytoja“.

„Mūsų susirašinėjimus galite interpretuoti kaip tik norite, bet aš nesijaučiau taip, tarytum bendraučiau su šiurpiu sekso maniaku. Žinoma, jis buvo gerokai vyresnis, turėjo šeimą. Suprantu, kaip viskas atrodo iš šalies. Bet su juo visada buvo linksma. Man patiko gauti ir siųsti šmaikščias žinutes“, – sakė ji.

Kol truko jųdviejų santykiai, J. Arcuri savo meilužiui nusiuntė ne vieną pikantišką nuotrauką, bet, kaip pati teigia, jos nebuvo pernelyg vulgarios.

„Dauguma fotografijų buvo profesionalios, tarp jų nerastumėte nė vienos neskoningos, – paaiškino ji. – Stengiausi nepamesti galvos, todėl neketinau sudaryti laisvo elgesio moters įspūdžio. Tiesiog retkarčiais nusiųsdavau vieną kitą nuotrauką.“

Komentuodamas vieną iš profesionaliai padarytų nuotraukų, B. Johnsonas neva parašė, kad „ją pamatęs vyskupas koja pramuštų skylę vitražiniame lange“.

„Tai buvo labai seksualus kadras. Jame nedemonstruoju apnuogintos krūtinės, bet matyti krūties siluetas. Ši nuotrauka truputį primena senuosius kalendorius su pozuojančiomis pusnuogėmis gražuolėmis. Neseniai vėl pamačiau šią nuotrauką ir pagalvojau: oho, tada tikrai smagiai leidau laiką“, – prisiminimais dalijosi J. Arcuri.

Gali būti, kad 2019 m. liepos mėnesį JK ministru pirmininku tapęs B. Johnsonas bus nuodugniai klausinėjamas apie santykius su J. Arcuri antrosios Londono mero kadencijos metu.

Eidamas šias pareigas, jis kalbėjo keturiuose jos suorganizuotuose renginiuose. Be to, J. Arcuri galėjo lankytis renginiuose trijose prekybos atstovybėse bei laimėjo nemažai dotacijų. Moteris visada tvirtino, kad B. Johnsonas niekaip neprisidėjo prie finansinės pagalbos gavimo, ir praėjusiais metais jam buvo panaikinti kaltinimai dėl piktnaudžiavimo užimama padėtimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)