Klaudijos pasveikinti atvyko Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su dviem savo vaikais, septynmečiais Liza ir Hariu, taip pat vyresnysis K. Orbakaitės sūnus Nikita Presniakovas su žmona Aliona bei dainininkės Žasmin, Filipo Kirkorovo ir kitų įžymybių vaikai, rašo spletnik.ru.

Kadangi šventė buvo skirta vaikams, tėvai pasirūpino, kad mažuosius svečius linksmintų animatoriai. Jie surengė tikrą šou, paįvairino šventę konkursais. Vaikams užduotėles įveikti padėjo ir pati estrados primadona A. Pugačiova. M. Galkinas teigė, kad smagu buvo ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.

„Klavočka, suprantama, šiandien labai laukė visų jūsų, laukė šios dienos, šio susitikimo, tos nuostabios pasakos, kurią visi jūs mums ir, žinoma, jai padovanojote“, – kalbėjo K. Orbakaitė.

Po jos kalbos visi susirinkusieji, vadovaujami M. Galkino, šventės kaltininkei sudainavo „Su gimimo diena“.

Muzikinį talentą šventėje pademonstravo ir pati Klaudija – ji svečiams sudainavo dainą. Panašu, kad estrados žvaigždės anūkė nutarė pratęsti šeimos tradiciją ir svarsto tapti dainininke. Jos diskografijoje jau yra ir ispanų kalba atlikta daina.

Vakaras baigėsi šokiais, kurių metu vaikai ir suaugusieji tarpusavyje mėtėsi spalvingomis girliandomis ir džiaugėsi įspūdingu šventiniu tortu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)