Automobilio „Audi“, kuris, sprendžiant iš valstybinių numerių, priklauso E. Bilui, vairuotojas bandė išvengti susidūrimo su staiga į jo juostą persirikiavusiu „Mitsubishi“ markės automobiliu, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir sukėlė keturių transporto priemonių avariją. Dėl eismo įvykio šioje miesto vietoje susidarė milžiniška spūstis, skelbia starhit.ru.

Žinomas „YouTube“ tinklaraštininkas atkakliai neigė vairavęs „Audi“. Garsenybės teigimu, automobilį vairavo jo bičiulis, o pats E. Bilas į avarijos vietą neva atvyko vėliau. Visgi policijos pareigūnai mano priešingai. „Remiantis pirmine informacija, Smolensko aikštėje į priešpriešinio eismo juostą įvažiavusią transporto priemonę vairavo garsus tinklaraštininkas Edvardas Bilas“, – teigė policijos atstovai.

Vieną iš eismo įvykio metu visiškai sumaitotų automobilių vairavusi moteris buvo nugabenta į miesto ligoninę. Remiantis kai kuriais duomenimis, dėl jos gyvybės kovoja reanimacijos gydytojai. Dar viena nukentėjusioji – 33-ejų metų amžiaus Julija Orlova. Jai nustatyta krūtinės ląstos trauma.

Vėliau E. Bilo vadybininkas Vladas Kertijevas patvirtino, kad prie „Audi“ vairo sėdėjo būtent „YouTube“ žvaigždė. Vaikinas persėdo ant galinės sėdynės, siekdamas sudaryti įspūdį, kad vairavo ne jis.

E. Bilas Rusijoje išgarsėjo skandalingais pokštais. Jo „YouTube“ kanalas turi daugiau nei 4 mln. prenumeratorių. Savo vaizdo įrašuose jis laužo visuotinai priimtas elgesio normas ir provokuoja žmones.

Priminsime, kad kitos avarijos, įvykusios netoli Smolensko aikštės, kaltininkas Michailas Jefremovas dienas leidžia kolonijoje. Tada žuvo autofurgono, į kurį rėžėsi girto aktoriaus vairuojamas automobilis, vairuotojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)