73-ejų metų amžiaus Eltonas Johnas sakė sutikęs filmuotis todėl, kad „norėjo padėti parodyti, kodėl verta skiepytis ir kaip vakcinos apsaugo mus ir tuos, kuriuos mylime“, skelbia BBC.

„Tikiuosi, kad visi susivienysime ir atliksime savo pilietinę pareigą, kovodami su šia nelemta liga“, – pridūrė atlikėjas.

Vaizdo įrašas yra didesnės apimties kampanijos, skirtos kovoti su cinizmu ir nusistatymu prieš vakcinaciją, dalis. Videoklipe rodoma, kaip abi garsenybės neva dalyvauja atrankoje dėl galimybės nusifilmuoti vakcinas populiarinančioje reklamoje. Režisierius prašo E. Johno savo žodžius pasakyti santūriai, o paskui – pompastiškiau. Galiausiai jis turi pamėgdžioti aktorių Michaelą Caine’ą ir visai neblogai susidoroja su šia užduotimi.

„Kuo daugiau šalies gyventojų pasiskiepys, tuo didesnė bus tikimybė įveikti COVID-19 pandemiją“, – sako muzikantas. Paskui jis priduria, kad vakcinos „buvo nuodugniai įvertintos ir atitinka nacionalinius saugumo bei kokybės standartus“.

Po to E. Johnas apsimeta gavęs skiepą ir tyčia gana nevykusiai pradeda dainuoti savo 1983-ųjų hitą „I’m Still Standing“. Regis, per daug nesužavėtas režisierius jam padėkoja ir pareiškia: „Informuosime.“ E. Johnas atšauna: „Na, taip greitai didesnės garsenybės nerasite.“

Tada prieš kamerą pasirodo 87-erių metų amžiaus M. Caine’as: „Sveiki, mano vardas Michaelas Caine’as. Ką tik buvau paskiepytas vakcina nuo COVID-19. Visai neskaudėjo, nors nemažai žmonių to nežino.“

„Nemažai žmonių to nežino“ yra laikoma kultine jo fraze, tačiau ją sugalvojo visai ne M. Caine’as. Prieš 10-imt metų „Oskaro“ laureatas netgi paaiškino, jog jam atsibodo vis priskiriama šios frazės autorystė. „Niekada nesakiau nemažai žmonių to nežino“, – tuo metu rašė jis portale ICorrect.com, o vėliau tą patį pakartojo Michaelo Parkinsono laidos metu. Iš tikrųjų šiuos žodžius 1972 m. ištarė aktorius Peteris Sellersas, kai pamėgdžiojo savo kolegą.

Nacionalinės sveikatos tarnybos vaizdo klipo pabaigoje režisierius padėkoja serui M. Caine’ui už dalyvavimą atrankoje ir pašmaikštauja: „Gerai, praneškime tam mažyliui [E. Johnui], kad negavo darbo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)