R. Hagar ypač aktyviai reiškėsi vaizdo įrašų bendrinimo svetainėje @roeurboat3. Lemiamu jos žūtį sukėlusiu veiksniu tapo stiprus vėjas, kurio greitis nelaimės metu siekė daugiau nei 22 m/s, informuoja dailystar.co.uk.

Bendraudamas su žurnalistais Farmingtono policijos vadovas Kennethas Charlesas nurodė, kad stiprus vėjas nulaužė pušies šaką ir ši užvirto ant R. Hagar vairuojamo 2015-ųjų laidos „Nissan Rogue“ stogo.

Kaip sakė pareigūnai, incidentą apibūdinę kaip tragišką ir išskirtinį, tikėtina, kad mirtis moterį ištiko staiga.

Policijos vadovas mano, kad jokie veiksmai ir jokios priemonės, kurių R. Hagar galbūt galėjo imtis, nebūtų apsaugoję nuo tragedijos.

Platformoje „TikTok“ R. Hagar buvo surinkusi per 1,2 mln. palankių įvertinimų ir patraukusi net 123 tūkst. sekėjų dėmesį.

R. Hagar sužadėtinė ir bičiulė, taip pat aktyvi „TikTok“ naudotoja Britannie Lynn nufilmavo, kaip katastrofos vietoje padeda gėles ir kvietimą į poros vestuves.

Norėdama pagerbti draugės atminimą B. Lynn paviešino kelis vaizdo įrašus. Vieną iš jų papildė prierašas „Ilsėkis ramybėje, mano meile. Nežinau, kaip teks gyventi be tavęs. Tačiau dabar turime geriausią angelą sargą, padėsiantį visa tai ištverti.“

„Negaliu nei valgyti, nei miegoti. Galiu tiktai filmuoti ir norėti, kad būtum čia su manimi“, – pridūrė B. Lynn.

Viename nuoširdumu pavergiančiame vaizdo įraše B. Lynn pasikūkčiodama dėkojo gerbėjams už palaikymą ir pamėgino paaiškinti, kokiomis aplinkybėmis žuvo R. Hagar.

„Labai visiems dėkoju, kad ją prisimenate ir susisiekiate (su manimi). Visus jus branginu ir myliu visą mūsų „TikTok“ šeimą. Vis dėlto daugelis klausėte, kas atsitiko...

Šiandien buvau nuėjusi surinkti iš automobilio jos daiktų, na, o dabar – apie tai, kas atsitiko...

Ji vairavo. Čia buvo kilusi tikra vėjo audra. Tada ant jos automobilio užvirto medis. Ji nepajuto skausmo. Mirė akimirksniu.“

Tebegalvodama apie tragediją, B. Lynn pridūrė: „Išgirdau trenksmą ir tai buvo viskas. Darsyk dėkoju už palaikymą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)