Kai Ariadnei buvo penkeri, A. Voločkova sužinojo, kad laukiasi, praneša starhit.ru. Ilgai negalvojusi, šokėja ryžosi atlikti abortą. I. Vdovinas visiškai palaikė moters sprendimą.

„Nenorėjau antro vaiko. Tada Vdovinas jau buvo spėjęs paimti mano pinigus. Jis netgi pasakė man ir mano mamai, kad taip pasielgė tyčia, bet ką padarysi. Tuo laikotarpiu mūsų santykiai buvo suprastėję. Suvokiau, kad turiu dukrą, kad nešu visą šeimą ant savo pečių, o tas žmogus niekada netaps atrama. Abortą pasirinkau sąmoningai. Vdovinas žinojo, ką nusprendžiau, bet tada irgi nenorėjo dar vieno vaiko“, – NTV laidos „Sekret na million“ metu prisipažino A. Voločkova.

45-erių metų amžiaus buvusios balerinos teigimu, nėštumo nutraukimo procedūra buvo sunki. Tada ji neteko labai daug kraujo.

„Po operacijos vos nemiriau. Mamai skirtame raštelyje nurodžiau, kur turėjau paslėpusi pinigų, sudariau testamentą. Mama paskambino Vdovinui ir paprašė, kad šis pasirūpintų, jog būčiau paguldyta į normalią palatą, bet jis atsisakė padėti. Kai buvo užbaigta aborto operacija, gydytojai informavo mamą, jog man prasidėjo smarkus kraujavimas, ir patys rado neblogą palatą. Atsipeikėjusi pamačiau lašelinę ir mamą su maldaknyge. Taip, tam tikra prasme padariau nuodėmę, bet gelbėjau negimusio kūdikio sielą, nenorėjau, kad jis kankintųsi“, – pridūrė A. Voločkova.

Šiandien jos ir buvusio sutuoktinio santykiai – prasti. Garsioji moteris ne kartą sakė, kad I. Vdovinas jai skolingas nemažai pinigų, kurių neskuba grąžinti.

„Visi nori, kad apie jį ir jo žmoną kalbėčiau gražiai, apie žmones, kurie mane apiplėšė, išdavė. Jam yra ko bijoti, nes apvogė ne tik mane. O juk praėjusį kartą Vdovinas išbarė dukrą už tai, kad kartu su manimi dalyvavo televizijos laidoje. Jos metu aš patvirtinau, kad Igoris man skolingas pinigų, o Ariša sulaukė pylos ir labai nuliūdo. Tai Vdovinui reikia bijoti“, – mano šokėja.

Su dukra A. Voločkova matosi dažnai, o juk anksčiau jųdviejų santykiai nebuvo tokie geri. Ariadnė netgi priėmė sprendimą gyventi su tėvu ir jo mylimąja.

„Man svarbiausia, kad dukra būtų pavalgiusi ir prideramai gyventų. Regis, šiais atžvilgiais viskas tvarkoje. Kai kas nors būna blogai, ji man skambina, o Vdovinas užblokavo mano telefono numerį. Bandžiau dukros išklausinėti, kur ji dabar gyvena, bet situacija nėra tokia paprasta. Per jos gimtadienį buvome susitikusios mano bute. Užsakiau tortą, gėlių, dovaną, paskui pasiūliau, kad mano vairuotojas ją parvežtų namo, bet ji atsisakė: „Jokiu būdu. Viską palik pasaugoti prižiūrėtojui, mes paskui pasiimsime.“ Jai uždrausta pasakyti, kur gyvena“, – reziumavo A. Voločkova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)