Galimybė imtis šių pareigų princą Harry ypač džiugina. Jis pats šitai nurodė išplatintame pranešime. Tiesa, kokių būtent užduočių jis turės imtis ir kokį gaus atlyginimą, kol kas neaišku.

Šis darbas yra paskutinis posūkis princo Harry profesinėje karjeroje po to, kai jis ir Sasekso kunigaikštienė pernai kovą nutarė apsieiti be aukščiausio rango karališkosios šeimos narių statuso, rašoma BBC portale.

Minėtina, kad naujojo vaidmens princas Harry imasi po to, kai kiek anksčiau šį mėnesį kartu su žmona Meghan Markle davė itin išsamų ir atvirą interviu populiariajai amerikiečių pokalbių laidų vedėjai Oprah‘ai Winfrey.


Per pokalbį pora tvirtino, kad vienas karališkosios šeimos narys (kuris taip ir liko neįvardytas) teiravosi, kokio tamsumo galėtų būti judviejų sūnaus Archie oda, kai vaikas dar nebuvo gimęs.

Bakingamo rūmai šį tvirtinimą apibūdino kaip keliantį nerimą, tačiau nurėdė, kad klausimas bus sprendžiamas privačioje aplinkoje.

Asmeniniame pranešime princas Harry nurodė, kad užimdamas naujas pareigas pagrindiniais uždaviniais laikys konstruktyvaus dialogo psichologinių problemų temomis skatinimą, vienas kitą palaikančių, geranoriškai nusiteikusių žmonių bendruomenių būrimą, taip pat nuoširdiems ir atviriems pokalbiams tinkamos aplinkos kūrimą.

Princas Harry nenurodinės pavaldiniams ir niekas neturės tiesiogiai jam atsiskaityti, bet šiek tiek laiko jis turės praleisti įmonės San Fransisko biure, žinoma, tada, kai šitai taps saugu, pakomentavo „BetterUp“ generalinis direktorius Alexi Robichaux, bendraudamas su laikraščio „Wall Street Journal“ (WSJ) žurnalistu.

Minėtina, kad princas Harry tapo pirmuoju įmonės vyr. poveikio specialistu. Tikimasi, kad jis prisidės prie įvairių iniciatyvų, pavyzdžiui, dalyvaus aptariant produktų strategijas ir vykdant labdaringą veiklą, taip pat viešai agituos skirti daugiau dėmesio psichologinėms problemoms.

Kai susitiko su A. Robichaux, princas Harry, kaip pats sakė, akimirksniu suprato, kad abudu dega vienodu troškimu padėti kitiems ir žino, kiek daug galima padaryti.

Vyr. poveikio specialisto postas yra gana retai pasitaikančios pareigos. Jas einančių darbuotojų sutikti pavyksta nebent ne pelno organizacijose, tokiose kaip „Amnesty International“.

Įmonė „BetterUp“ buvo įkurta 2013-aisiais. Ji teikia profesionalias ugdomojo vadovavimo, konsultavimo ir lavinimo paslaugas.

Įmonėje, esą, dirba maždaug 2 tūkst. lavybininkų, siūlančių konsultacijas net 49-iomis kalbomis 66-iose pasaulio šalyse.

Reikia priminti, kad anksčiau princas Harry yra ėmęsis tokios iniciatyvos kaip „Invictus Games“. Jos tikslas – skatinti sportuoti tuos, kurie tarnauja ginkluotosiose pajėgose, ir užsiimti sportu kaip psichologine ir fizine reabilitacija.

Dabar princas Harry ir M. Markle gyvena Kalifornijoje.

Pernai jiedu pranešė apie susitarimą su transliuotoju „Netflix“, pagal kurį numatyta parengti keletą laidų. Kai kuriose gal pasirodys ir jie patys. Pora užsiminė ir apie sutartį su muzikos transliavimo tarnyba „Spotify“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)