Kaip rašo „Dailymail“, dabar moteris sunerimusi, kad po tokio skandalingo atvirumo niekas nebenorės jos samdyti kaip Meghan antrininkės. Tai reikštų, kad moteris prarastų daugybę pajamų, nes už vieną princo žmonos įkūnijimą jai mokama 300 svarų sterlingų. Vis dėlto, dar labiau ji baiminasi dėl savo ir šeimos saugumo.

„Yra milijonai žmonių, kurie po interviu galvoja, kad Meghan karališkajai šeimai paskelbė karą. Kadangi jie tiesiogiai negali pasiekti pačios Meghan, ne kartą aš tiesiog gatvėje spėjau išgirsti tikrai šlykščių replikų, kadangi esu tiesiog panaši į ją.

Sulaukiu ir žinučių socialiniuose tinkluose, kad esu dėmesio troškėja, kad man turėtų būti gėda įkūnyti tokį žmogų, kad aš negerbiu savo šalies. Tai skaudina, neslėpsiu. Man patinka Meghan, man patinka kartais pasirodyti tam tikrose kampanijose, kuriose turiu suvadinti jos antrininkus, bet dabar bijau, kad po šio interviu manęs niekas nebesamdys“, - žurnalui „Closer“ kalbėjo moteris.

Pirmą kartą komentarų dėl panašumo į garsiąją amerikiečių aktorę moteris sulaukė dar 2017 metais, kai „Ikea“ kasinininkė negalėjo atitraukti nuo jos akių. Netrukus Šiaurės Vakarų Anglijoje gyvenanti Sarah išgarsėjo ir socialiniuose tinkluose, ją pradėjo kviesti TV laidos, žurnalai, reklaminės kampanijos.