Prieš filmavimą su Alos Pugačiovos dukra aktorius nepaprastai jaudinosi, nes K. Orbakaitė jau tada buvo labai garsi, skelbia starhit.ru. Laimei, visos baimės išgaravo nuskambėjus komandai: „Veiksmas!“

„Tai buvo pašėlusi akimirka. Serialo režisierius Vladimiras Kotas tiesiog pasakė: „Anatolijau, susipažink, čia Kristina. Kristina, susipažink, čia Anatolijus.“ Taigi, pirma bendra scena, ir mums liepia nusirengti ir gultis į lovą“, – atsiminimais dalijosi 47-erių metų amžiaus aktorius, kalbėdamas su laidos „Žmogaus likimas“ vedėju Borisu Korčevnikovu.

„Taip ir susipažinome. Guliu su ja lovoje ir jaučiu, kad nutirpo ranka. Bijojau jai pasakyti, buvo nepatogu. Kine taip nutinka. Drovėjausi Kristinos“, – pridūrė A. Kotas.

Kai aktoriai artimiau susipažino, A. Kotas suprato, kad sutiko nuostabų žmogų ir pačią tikriausią darboholikę. „Dėkoju žvaigždėms, kad tarp mudviejų taip viskas susiklostė“, – pareiškė jis ir pabrėžė, kad jokio romano su K. Orbakaite nebuvo.

Priminsime, kad A. Koto gyvenime jau buvo net trejos vedybos. Pirmąja aktoriaus žmona tapo Julija Vysockaja. Tiesa, ši santuoka buvo fiktyvi. Antroji A. Koto išrinktoji Elena jam pagimdė dukterį Alisą, bet pora išsiskyrė dėl naujos A. Koto mylimosios – aktorės Janinos Kolesničenko.

Likimas taip susiklostė, kad A. Kotas ir J. Kolesničenko gavo vaidmenis seriale „Margoša“. Filmavimo aikštelėje aktorius suprato, kad dėl kolegės pametė galvą. Tada jam kilo nelengva dilema: likti su šeima ar pulti į naujus santykius. Visgi A. Kotas pasidavė jausmams ir pasirinko pastarąjį variantą.

„Įsimylėjau. Susipažinau su Janina ir netekau proto“, – prisipažino kino žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)