Davęs interviu, E. Page’as papasakojo, kad šiuo metu taisosi po pieno liaukų audinių pašalinimo operacijos, padėjusios atrodyti vyriškiau ir smarkiai pakeitusios jo gyvenimą. Aktoriaus teigimu, minėtoji operacija išgelbėjo nuo „visiško pragaro“, kurį pirmą kartą patyrė dar paauglystėje, ir pagaliau leido atpažinti savo atvaizdą veidrodyje.

Taip pat E. Page’as atskleidė, kad nuo pat ankstyvos vaikystės savo kūne jautėsi nepatogiai, ir prisiminė, kaip, būdamas 9-erių metų amžiaus, savo mamai išsakė norą pakeisti lytį. Tai nutiko po to, kai jam pirmą kartą buvo leista trumpai apsikirpti. „Jaučiausi berniuku ir paklausiau mamos, ar kada nors galėsiu juo tapti“, – sakė aktorius.

Būdamas 10-ies metų amžiaus, Elliotas pradėjo filmuotis kine ir jam teko vėl užsiauginti ilgus plaukus. Sulaukęs 21-ojo gimtadienio, aktorius galėjo pasigirti atlikęs nemažai vaidmenų ir netgi buvo nominuotas prestižinei „Oskaro“ statulėlei bei „Auksinio gaublio“ apdovanojimui. Žingsniuodamas raudonuoju kilimu, E. Page’as turėjo būti pasidažęs, vilkėti suknelę ir šypsodamasis pozuoti reporteriams. Toks melas pačiam sau sukėlė sunkių psichologinių potyrių.

„Niekada savęs neatpažindavau. Ilgai net negalėjau žiūrėti į savo nuotraukas“, – interviu metu prisipažino E. Page’as ir pridūrė, kad tuo laikotarpiu taip pat buvo nepaprastai sunku žiūrėti filmus, kuriuose vaidino.

2014-aisiais E. Page’as viešai papasakojo apie savo homoseksualumą, o dar po ketverių metų susituokė su choreografe Emma Portner. Visgi visi šie svarbūs žingsniai neatnešė palengvėjimo. Aktoriaus teigimu, jis ir toliau jautėsi labai nepatogiai.

„Skirtumas, kaip jaučiausi iki tol, kol papasakojau apie savo seksualinę orientaciją, ir paskui, išdrįsęs apie tai prabilti, buvo didžiulis. Bet nejaugi kūne jaučiamas diskomfortas kur nors dingo? Ne, ne ir dar kartą ne“, – tikino E. Page’as.

Pripažinti save translyčiu vyru aktoriui padėjo pirmosios pandemijos bangos metu paskelbtas karantinas, kai jis liko vienas su savo mintimis. Jis jau nebegyveno su žmona (pora pasuko skirtingais keliais praėjusių metų vasarą, tačiau oficialiai išsiskyrė tik 2021-ųjų pradžioje) ir savo namuose liko vienui vienas.

„Turėjau marias laisvo laiko, kad galėčiau sutelkti dėmesį į dalykus, kurių anksčiau pasąmoningai vengiau. Galiausiai sugebėjau susitaikyti su mintimi, kad esu transseksualus vyras, ir tapti tuo, kuo iš tikrųjų esu“, – paaiškino E. Page’as.

Aktorius prisipažino, jog mama palaikė jo sprendimą ir iš karto pareiškė, kad „didžiuojasi savo sūnumi“. Neįtikėtinos paramos jis sulaukė ir iš gerbėjų bei gavo nemažai darbo pasiūlymų, kuriuos dabar įdėmiai nagrinėja. E. Page’as tvirtino, kad lytį pakeitė pirmiausia savo ir savo laimingos ateities labui, tačiau pastebėjo, jog šiam virsmui pasirinko pačią tinkamiausią akimirką. Aktorius yra įsitikinęs, kad savo poelgiu parodė pavyzdį visiems žmonėms, atsidūrusiems panašioje situacijoje, ir paragino juos neignoruoti savo norų ir poreikių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)