Tačiau viena greičiausiai niekada nepasikeis – tai F. Kirkorovo meilė prabangai. Akivaizdu, kad atlikėjas ne tik joje gyvena, bet ir jau yra suplanavęs, kaip norėtų būti palaidotas.

Pasirodo, dainininkas nori, kad jo karstas būtų puoštas brangakmeniais.

„Blizgučiai, ko gero, keliaus su manimi į karstą. Mano karstas bus papuoštas kristalais“, – laidoje „Ti ne poveriš!“ pareiškė atlikėjas.

Drauge studijoje sėdėjęs jo kolega Nikolajus Baskovas garsiai nusijuokė, rašo 360tv.ru.

„Karstas iš „Swarovski“ kristalų. Jis man sakė, kad apmokėčiau šį dalyką. Filipai, mielai“, – toje pačioje laidoje kalbėjo N. Baskovas.

Atlikėjus apie mirtį bei laidotuves, neabejotinai, privertė susimąstyti COVID-19 pandemija. Dainininkai teigė, jog praėję metai dėl koronaviruso buvo labai sunkūs.

„Nukentėjo daug mano draugų, kai kurie neteko artimųjų, tad sveikata yra pats svarbiausias dalykas. Ilgo visiems gyvenimo“, – žiūrovams linkėjo dainininkas.

Apie grandiozinius F. Kirkorovo laidotuvių planus viešumoje prabylama ne pirmąkart. Praėjusių metų gruodį televizijos laidoje „Privet, Andrej“ N. Baskovas papasakojo apie F. Kirkoro pamąstymus dėl būsimų laidotuvių. F. Kirkorovas N. Baskovui sakė reguliariai besilankantis Maskvos Novodevičės kapinėse. Čia jis aplanko Liudmilos Gurčenko ir Liubov Orlovos kapus. Tiesa, abi aktorės palaidotos toli viena nuo kitos.

„Gal paprašykime, kad mus kartu palaidotų – tada mūsų gerbėjams nereikės taip toli vaikštinėti“, – N. Baskovui pasiūlė dainininkas.

„Jeigu tu iškeliausi anksčiau, aš tave palaidosiu. O jei aš anksčiau, tai tu mane palaidosi“, – pridūrė F. Kirkorovas.

Naujasis dainininko įvaizdis:

Delfi primena, jog Migracijos departamentas, Užsienio reikalų ministerijos prašymu, penkeriems metams įtraukė Rusijos atlikėją Filipą Kirkorovą į nepageidaujamų asmenų sąrašą Lietuvoje. Draudimas atlikėjui atvykti į Lietuvą įsigalioja nuo sausio 19 d.

„Viešai Krymo okupaciją pateisinantys atlikėjai neturėtų būti toleruojami nė vienoje demokratiškoje valstybėje. Turime vienareikšmišką poziciją tokių veikėjų klausimu, todėl abejonių dėl F. Kirkorovo įtraukimo į nepageidaujamų Lietuvoje žmonių sąrašą nekilo“, - pranešime spaudai buvo cituojama vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė.

Plačiau apie tai galite perskaityti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)