„Šiais metais Motinos diena vėl bus kitokia. Daugelis mūsų būsime toli nuo savo mylimų žmonių, tačiau tikimės netrukus sulaukti to laiko, kai vėl galėsime apkabinti savo mamas, – savo paskyroje „Instagram“ rašė rūmai. – Tačiau išgyvenantiems netektį, šiandien gali būti ypač sunku“.

„Kiekvienais metais per Motinos dieną, George`as, Charlotte ir Louisas gamina atvirukus, skirtus savo močiutei Dianai, – tęsė rūmai. – Kad ir kokios būtų jūsų aplinkybės, per šią Motinos dieną mes apie jus galvojame“.

Taip pat mažieji princai pagamino šia proga ir tortą:

Williamas, kuris yra mirusių vaikų tėvams skirtos organizacijos „Child Bereavement UK“ globėjas, savo motinos neteko 1997 metais, kai jam buvo 15, o jo broliui Harry – 12 metų.

Be spalvingų piešinių, vyriausieji Williamo ir Kate Middleton vaikai šių metų atvirukuose įrašė ir tekstą, skirtą savo velionei močiutei.

„Brangioji močiute Diana, laimingos Motinos dienos, – rašė princas George`as. – Labai tave myliu ir visuomet apie tave galvoju. Siunčiu tau daug meilės“.

„Motinos dienos proga galvoju apie tave. Labai tave myliu, – savo atviruke pridūrė Charlotte. – Tėtis tavęs ilgisi. Daug meilės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)