Remiantis „Page Six“ pranešimu, 51-erių atlikėja ir 45-erių buvęs „Yankees“ beisbolo žaidėjas nutraukė ketverius metus besitęsusį romaną.

„Us Weekly“ pridūrė, kad „paskutinį kartą drauge jie buvo pastebėti kovo 1-ąją. Po to jie vienas su kitu nebesimatė. Jųdviejų santykiuose jau kuris laikas buvo problemų.“

Tuo tarpu vasario mėnesį superžvaigždžių pora buvo apsistojusi Dominikos respublikoje, J. Lopez dalyvavo ten vykusiuose filmavimuose.

Tiesa, įvardinta ir galima skyrybų priežastis. Teigiama, kad A. Rodriguezas sustikinėja su „Southern Charm“ žvaigžde Madison LeCroy. „Tai buvo priežastis, dėl kurios pora galutinai išsiskyrė. Buvo problemų ir prieš tai, tačiau Jennifer itin sutriko dėl to.“

Beisbolo legenda ir viena garsiausių dainininkių susitikinėjo beveik ketverius metus.

J. Lopez tai būtų buvusi jau ketvirtoji santuoka, o A. Rodriguezui - antroji. Abu jie turi po dvi atžalas iš prieš tai buvusių santuokų.

Apie savo sužadėtuves pora paskelbė 2019 metų kovą.

„Ji pasakė „taip“, – Instagrame pasidžiaugė Alexas Rodriguezas ir paviešino nuotrauką, kurioje ant Jennifer Lopez kairės rankos matomas gigantiško dydžio deimantas. Dainininkė savo paskyroje patalpino tą pačią nuotrauką ir pridėjo daugybę širdelių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)