Šešiasdešimtmetis aktorius atsidūrė žiniasklaidos dėmesio centre, kai jį besimylinti su prostitute viešoje vietoje – automobilyje netoliese Los Andželo „Sunset Boulevard“ – pričiupo policijos pareigūnai.

Per interviu Marco Marono tinklalaidėje WTF britų aktorius prisipažino, kad labai prastai pasijuto po debiuto Holivudo juostoje „Nine Months“: „Viskas dėl mano pirmo filmo Holivude – taip jau nutiko. Tai buvo mano debiutas. Turėjo teatruose pasirodyti po savaitės ar dviejų, o buvau labai nepatenkintas rezultatu. Nuėjau į peržiūrą. Visi buvo puikūs, o aš apgailėtinas. Taigi, jaučiausi siaubingai“.

Hugh Grantas ir Elizabeth Hurley

Pradėjęs lygintis su kitais tos romantinės komedijos aktoriais (ten taip pat vaidino Julianne Moore ir Robinas Williamsas), H. Grantas pasijuto dar blogiau – „blogi dalykai vis dėjosi į krūvą“.

„Visko buvo labai daug. Buvau labai savimi nusivylęs. Nebesupratau, kas vyksta. Tie nelemti „Devyni mėnesiai“, – prisimena aktorius.

Nepaisant jo nuogąstavimų, filmui sekėsi puikiai, iš viso visame pasaulyje jis uždirbo 138,5 mln. dolerių.

„Tas filmas uždirbo daug pinigų, manau, kad jis puikiai pasirodė, o juk Holivudui tik tas ir terūpi“, – paaiškino aktorius.

Būtent tada britų žvaigždė buvo sučiuptas netoliese „Sunset Boulevard“, kur automobilyje už 60 dolerių jį oraliniu būdu tenkino Divine. Aktoriui skirta tūkstančio dolerio bauda ir nurodyta dalyvauti AIDS prevencijos programoje.

Divine teismas skyrė 180 dienų laisvės atėmimo už nepadorų elgesį viešoje vietoje, tai pažeidė jos lygtinės bausmės sąlygas (jau buvo teista už prostituciją).

Tuo metu išplatintame pranešime H. Grantas teigė: „Praeitą vakarą padariau šį tą beprotiško. Įskaudinau mane mylinčius žmones, padariau gėdą su manim dirbantiems. Dėl abiejų dalykų apgailestauju taip, jog neįmanoma nusakyti žodžiais“.

Divine, kurios tikrasis vardas Stella Marie Thompson, po skandalo iš žiniasklaidos dėmesio užsidirbo milijoną dolerių.

Po skandalo H. Grantas ir E. Hurley ir toliau išliko pora, tačiau 2000 metais po trylikos kartu praleistų metų meilė baigėsi. Liko artimi draugai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)