Omidas Scobie teigia, kad Saseksų nesutarimai su karališkąja šeima paaštrėjo, kai Kensingtono rūmai „skubiai pareikalavo“ Harry paneigti karališkąją šeimą šmeižiančią žiniasklaidos publikaciją.

Biografo teigimu, rūmai norėjo, kad princas paneigtų 2020 metų sausį „The Times“ pasirodžiusį straipsnį, kuriame teigiama, kad princas Williamas „nuolat tyčiojosi“ iš Saseksų, kol jie nenusprendė atsisakyti karališkųjų pareigų.

Šaltinis atskleidė, jog Meghan parašė padėjėjui: „Na, jeigu mes dabar viešinsime kažkokį pareiškimą, tuomet Kensingtono rūmai galėtų bent kartą apie mane pasakyti tiesą (kad ji Kate nepravirkdžiusi)“.

„Bet kaip ir daugumos poros siūlymų atveju, šis pasiūlymas buvo ignoruotas. Jai buvo paaiškinta, kad Kembridžo kunigaikštienės nevalia sieti su kažkokiomis apkalbomis ir gandais“, – teigia biografas.

Straipsnis buvo parašytas JAV žurnalo „Harper‘s Bazaar“ svetainei internete.

Elektroninis laiškas, kurį Meghan siuntė dviem ar trims savo personalo žmonėms, neabejotinai buvo asmeninio pobūdžio. Jo turinys kelia klausimų, kaip apie jį galėjo sužinoti biografas – galbūt jį nutekino pati Sasekso kunigaikštienė? Jeigu ne, tuomet netrukus sulauksime skundų, kodėl be jos žinios viešinama M. Markle korespondencija.

Panašu, kad šis incidentas M. Markle atmintyje išliks dar ilgai, apie tai ji kalbėjo ir per interviu Oprah Winfrey.

Originaliame straipsnyje, išspausdintame 2018 metais, teigiama kad Meghan pravirkdė Kate Middleton per princesės Charlotte suknelės matavimą, greičiausiai konfliktas kilo aiškinantis, ar mergaitė turėtų mūvėti pėdkelnes, ar ne.

Per interviu Meghan sakė: „Kokia tiesa? Viskas buvo atvirkščiai. Likus kelioms dienos iki vestuvių ji dėl kažko buvo nusiminusi – taip, pati tema teisinga, viskas dėl gėlių mergaičių suknelių. Tai mane pravirkdė, užgavo mano jausmus“.

Meghan teigia, kad netrukus Kate jos atsiprašė, padovanojo gėlių ir „prisiėmė atsakomybę“.
Sasekso kunigaikštienė teigia, kad niekas Kensingtono rūmuose jai nepadėjo paviešinti tikrosios įvykių versijos net ir tada, kai jos bičiuliai ėmė teirautis, ar gali pasitelkdama žiniasklaidą paneigti melagingą informaciją.

„Visi rūmuose žinojo, kad tai netiesa“, – O. Winfrey sakė M. Markle.

Pastaroji paklausė: „Kodėl niekas nepasakė tiesos?“.

M. Markle atsakė: „Labai geras klausimas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)