„Spėkite, kiek kartu man reikėjo mesti batelį, kad pavyktų tas pirmasis pasikeitimas“, – parašė mergina.


Vaizdo įrašo fone groja „Blackpink“ daina „How You Like That“. Linksmo klipo pradžioje Hailie, apsivilkusi pilką džemperį ir sportines kelnes bei apsiavusi baltas šlepetes, sėdi ant kėdės. Vėliau ji parodo kelis drabužių ir aksesuarų derinius ir pademonstruoja savo susidomėjimą mada (kažkada merginai net buvo žadama modelio karjera).


Hailie dažnai socialiniuose tinkluose dalijasi mielais ir įkvepiančiais įrašais: kaip pasidaryti makiažą, sveikai maitintis. Arba įkelia gražią nuotrauką, kurioje demonstruoja naują įvaizdį.


Garsusis merginos tėvas labai didžiuojasi dukterimi ir palaiko su ja artimus santykius. Savo dukrą jis mini ir ne vienoje dainoje. Po skyrybų Eminemas su buvusia žmona susitarė dėl bendros Hailie globos. Su abiem tėvais mergina palaiko tvirtus santykius.


2014 metais per diplomų įteikimo ceremoniją (Hailie įgijo psichologijos ir verslumo magistro laipsnį universitete Klintone) sakydama kalbą Hailie padėkojo savo tėvams už paramą.

„Jie padėjo man pasiekti viską, ką turiu“, – sakė ji.

Ilgą laiką garsiojo reperio duktė viešumo vengė ir tik pastaruoju metu tapo atviresnė. Anksčiau mergina beveik nenaudojo socialinių tinklų, tad pamatyti, kaip atrodo garsenybių atžala, kurį laiką smalsuoliai galėdavo tik iš paparacų ar slapta nutekintų kadrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)