„Ašaros teka upeliais... Koks sunkus įsipareigojimas būti žaidimų šou vedėja, ne itin žinoma aktore, kentėti rūmuose dėvint diademas ir iškęsti septynženklę sumą kainavusias vestuves, IŠTISUS DVEJUS METUS būti karališkos šeimos dalimi, duoti 7 milijonų vertės interviu Oprah Winfrey bei gauti šimtus milijonų už žiniasklaidos teiktus pasiūlymus“, – tviteryje rašė Frankel, turėdama omenyje ankstesnius Markle pasirodymus žaidimų šou „Deal Or No Deal“ bei 2018-iais įvykusias prabangias karališkąsias vestuves.


Nepaisant nuomonės, išsakytos apie M. Markle, Frankel sakė užjaučianti princą Harry, rašo yahoo.com.

„Privalau suteikti Harry‘ui ramybę, nors tai išties nėra tinkamas būdas pradėti gyventi ramiau, patirti mažiau spaudimo ir tai negali būti pateikta prisidengiant privatumu, kad būtų išvengta ankstesnių įvykių pasikartojimo", – sakė Frankel, tikinusi, kad turi teisę pasidalinti savo nuomone ir pridūrė, kad „jei nemėgstate manęs už tai, ką kalbu, neklausykite mano tinklalaidės, nes čia yra išties daug mano nuomonės.”

Tolimesniame įraše M. Markle nebuvo paminėta tiesiogiai, tačiau Frankel paaiškino, kad žmonės, kurie reikalauja dėmesio, turėtų išmokti kovoti su iš to kylančiais padariniais.

„Pasirinkau darbą televizijoje, norėdama užsidirbti pinigų, būti tiriama ir kritikuojama. Priėmiau kartu visus žinomumo minusus. Tai lyg rožė su žiedlapiais ir spygliais, – sakė ji. – Tai gyvenimas, kurį pasirinkau. Tu negali žaisti dvigubų žaidimų.“


Nors Frankel įrašai sulaukė neigiamos reakcijos, vis tik ji nėra vienintelis žinomas žmogus, kalbantis apie M. Markle situaciją. Buvusi „Fox News“ ir NBC pokalbių laidos vedėja Megyn Kelly penktadienį twiteryje teigė, kad „Meghan vaidina auką“.


Tuo tarpu Piersas Morganas princo Harry ir Meghan Markle sekmadienio interviu pavadino „verkšlenimu“.


Tačiau buvo ir palaikiusių Meghan. Praėjusios savaitės pradžioje Chrissy Teigen baiminosi, kad nesibaigianti kritika gali neigiamai paveikti Markle nėštumą.

„Šis Meghan Markle engimas man labai pažįstamas, – tviteryje rašė Teigen. – Žmonės nesustos, kol ji persileis. Prašau, sustabdykite tai.“

Teigen nebuvo vienintelė pasisakiusi. Palaikydami Markle taip pat nuomonę išreiškė Halle Berry ir kitos žvaigždės.

Buvęs Markle kolega, serialo „Kostiumuotieji“ žvaigždė Patrickas J. Adams taip pat paskelbė įrašą.

„Mes su Meghan kartu vaidinome seriale „Kostiumuotieji“. Nuo pat pirmos dienos ji buvo entuziastinga, maloni, bendradarbiaujanti, atsidavusi ir palaikanti mūsų televizinės šeimos narė. Ji išliko tuo asmeniu net ir tada, kai gavo dar daugiau šlovės ir valdžios.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)