Ir, nors vestuvėms koją pakišo koronaviruso pandemija ir šalyje įsivyravę draudimai, pats ministras dabar juokauja, kad jos įvyks vos tik bus atlaisvintos griežtos taisyklės. Kurias, beje, pats ministras ir atlaisvins.

Apie tai, kad susižadėjo, pora paskelbė praėjusių metų vasarį, o jau balandžio 29-ąją ant rankų sūpavo ir bendrą pirmagimį Wilfredą.

Naujausiame savo pranešime ministras kalbėjo, kad daugiausiai 6 žmonės vestuvėse galės dalyvauti jau nuo kovo 8 d., 15 žmonių – ne anksčiau nei nuo balandžio 12 d., o 30 žmonių – nuo gegužės 17 d. Pilnu tempu didelės vestuvės galėtų vykti tik pasibaigus karantinui, kurio pabaiga kol kas numatoma birželio 21 d.

Naujienų portalui „The Sun“ pirmąją kovo dieną ministras juokėsi, kad jo vestuvės įvyks išties greitai.

„Vestuvių šventės vėl grįš su trenksmu ir prisidės prie ekonomikos gaivinimo. Žinoma, kaip ir visi kiti verslo sektoriai, kuriems pamažu bus leidžiama atsidaryti. Mūsų vestuvės kada? Jos įvyks labai greitai“, - neslėpė B. Johnsonas.

Tai bus jau trečioji ministro santuoka. Anksčiau jis buvo susituokęs su Allegra Mostyn-Owen ir santuokoje praleido šešerius metus, taip pat su Marina Wheeler, su kuria santuokoje praleido 17 metų. B. Johnsonas taip pat turi šešis vaikus.