Sasekso kunigaikštienė teigia neketinanti „paprasčiausiai tylėti“ matydama, kad karališkoji šeima planuoja „vaidinti aktyvų vaidmenį nuolat skleidžiant melagystes“ apie ją.

M. Meghan šiuos pastebėjimus išsakė vaizdo įraše, pristatančiame itin laukiamą televizijos interviu su Oprah Winfrey, pasirodysiantį kovo 7 d., sekmadienį. Šis įrašas – trumpa ištrauka iš interviu.

Tikimasi, kad princas Harry ir M. Markle praskleis uždangą ir papasakos apie tą trumpą laikotarpį, kai jiedu atliko oficialias karališkosios šeimos atstovų pareigas prieš pasitraukdami ir siekdami naujo gyvenimo Amerikoje.

30 sekundžių trukmės vaizdo klipe kunigaikštienė sako nesibaiminanti viešų pasisakymų pasekmių ir priduria, kad „daug kas jau ir taip prarasta“.

O. Winfrey Meghan pasiteiravo: „Kaip jaučiatės žinodama, kad karališkieji rūmai dabar išgirs jūsų išsakomą tiesą?“

M. Markle atsakė: „Aš nežinau, kaip jie galėjo tikėtis, kad po viso šio laiko mes paprasčiausiai tylėsime, kai „firma“ vaidina aktyvų vaidmenį nuolat skleisdama melagystes apie mus. O jeigu tai reiškia riziką kažką prarasti, suprantate... aš manau, kad daug kas jau ir taip prarasta“.

Televizijos kanalas CBS pasidalijo šiuo vaizdo įrašu tuo metu, kai Bakingamo rūmai pranešė pradėję tyrimą dėl teiginių, kad kunigaikštienė žemino ir tyčiojosi iš buvusių savo darbuotojų rūmuose.

Buvę ir esami darbuotojai bus kviečiami atvirai papasakoti apie savo patirtį dirbant Meghan. Taip nuspręsta pasigirdus teiginiams, kad ji neva išmetė iš darbo du asmeninius padėjėjus, o darbuotojai ne kartą buvo „žeminami“.

Dienraštis „The Times“ pranešė, kad kunigaikštienė „sužlugdė“ vieną rūmų darbuotoją, o kitas prieš jai pasitraukiant iš rūmų būdavo apsipylęs ašaromis.

Kalbos ir spėlionės apie atmosferą Saseksų namuose netyla nuo to laiko, kai nemažai rūmų darbuotojų išėjo iš darbo.

Išgirdę kaltinimus, Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė ėmė tvirtinti esantys gerai apskaičiuotos šmeižto kampanijos aukos.

Poros teisininkai teigia, kad minėtieji teiginiai yra paremti „klaidinančia ir žalinga dezinformacija“.

Daugiau apie mestu kaltinimus galite skaityti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (313)