Pasak artimų šaltinių, karališkosios šeimos atstovai nerimauja dėl Edinburgo kunigaikščio sveikatos ir ragina Harry grįžti į Jungtinę Karalystę, kur, blogiausio scenarijaus atveju, jis galėtų atsisveikinti su seneliu, skelbia okmagazine.com.

„36 m. Sasekso kunigaikščiui patarė tuoj pat skristi namo, kad galėtų atsisveikinti su seneliu, – teigė šaltinis „The Royal Observer“. – Nežinia, ar jis paklausys.“ Šaltinio teigimu, rūmuose ruošiamasi galimoms laidotuvėms, kurios būtų reikšmingas šaliai įvykis.

Princas Harry

„Daug diskutuojama, ką daryti su Meghhan Markle ir Harry problema“, – pridūrė šaltinis. Anot jo, svarstoma, kur juos pasodinti ir kaip apsaugoti nuo britų, kurie gali sutikti juos neigiamais šūksniais.

99 m. princą Philipą, kuris prastai pasijuto, paguldė į ligoninę vasario 16 d. Po kelių savaičių, dėl atsargumo praleistų Karaliaus Edvardo VII ligoninėje Londone, kunigaikštį kovo 1 d. perkėlė į specialią ligoninę tolimesniam gydymui ir procedūroms.

„Šiandien Edinburgo kunigaikštį perkėlė iš Karaliaus Edvardo VII ligoninės į Šv. Bartolomėjaus ligoninę, kurioje gydytojai toliau gydys jį nuo infekcijos, atliks tyrimus, stebės sveikatos būklę ir stebės, kaip funkcionuoja širdis po ankstesnio negalavimo“, – kovo 1 d. rašoma Bakingamo rūmų išplatintame pranešime spaudai.

Karalienės Elžbietos vyro būklė stabili, jo organizmas reaguoja į gydymą, vis tik jis iki šiol sveiksta ligoninėje.

Nerimas dėl princo Philipo sveikatos – ne vienintelis karališkosios šeimos rūpestis šiuo metu. Vasario 15 d. televizija CBS informavo, kad princas Harry ir Meghan Markle (39 m.) dalyvaus Oprah Winfrey pokalbių laidoje ir pasakos apie savo gyvenimą. Pusantros valandos trukmės jų interviu CBS transliuos Amerikoje kovo 7 d. Kaip anonsuojama, bus kalbama apie poros pasitraukimą iš karališkosios šeimos, antrąjį Meghan nėštumą ir kt.

Karališkosios šeimos patarėjai ir ekspertai ragino Sasekso kunigaikščius atšaukti interviu ar bent jau nukelti jo transliavimą. Pasak Penny Junor, kuri rašo apie karališkąją šeimą, interviu transliavimas princui Philipui tebegulint ligoninėje, gali turėti negatyvių padarinių Sasekso kunigaikščių šeimai.

„Šiam interviu gali bet kas sutrukdyti. Philipas serga. Jam – 99-eri, jis bet kurią akimirką gali numirti“, – kovo 2 d. sakė P. Junior. – Jie negalėjo žinoti, kad jis susirgs, kita vertus, interviu gali palaikyti netinkamu šiam laikui. Tik abejoju, ar jų galioje nukelti interviu, tai sprendžia CBS [televizija] ir Oprah.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)