P. Morganas apkaltino Harry ir Meghan esant „hipokritais“ – esą, jie skundžiasi esantys persekiojami žiniasklaidos, tačiau kažkodėl sutinka duoti interviu O. Winfrey. Be to, britų žurnalistas pridūrė, kad garsioji pora pirmiausiai rūpinasi savo kailiu, neretai pamiršdami aplinkinius.

Laidos „Good Morning Britain“ vedėjas taip pat sukritikavo princą Harry dėl jo pareiškimo, esą, gyvenimas Kalifornijoje po pasitraukimo iš karališkosios šeimos yra „labai sunkus“, kai tuo metu ligoninėje gydomas jo senelis princas Philipas.

P. Morganas „The Daily Mail“ parašė: „Stebėjau visa tai su didžiuliu pasibjaurėjimu ir erzinausi dėl jų taikomų dvigubų standartų bei pasidygėjimą keliančio arogantiško noro išsaugoti privatumą, tačiau bandymus išnaudoti savo karališkąjį statusą finansinei naudai gauti. Iš tikrųjų tokius žodžius gali sakyti tik didžiuliai narcizai, ypač turint omenyje faktą, per tuos metus per pandemiją mirė 2,5 mln. žmonių, o dešimtys milijonų neteko darbo ir patyrė didžiulių finansinių nuostolių. Sakyti tokius dalykus iš savo saugaus, prabanga alsuojančio prieglobsčio Kalifornijoje, melžiant pinigus iš savo karališkojo statuso, kuris neva kelia pasidygėjimą, yra taip bjauru, jog nusileidžia tik Marie Antoinette pareiškimui alkstantiems prancūzams, kad, kadangi nėra duonos, tai „maitinkime juos pyragais“.

Britų televizijos garsenybė taip pat teigia, kad, nors Harry ir Meghan ir tvirtina, kad nori būti palikti žiniasklaidos ramybėje, pora kažkodėl paskelbė apie 18 mln. svarų „Spotify“ tinklalaidę ir 112 mln. svarų „Netflix“ dokumentinio filmo sutartį.

P. Morganas garsėja kaip vienas aršiausių karališkosios poros ir jų sprendimo palikti karališkąją šeimą bei persikelti į Jungtines Valstijas kritikų.

2019 metais jis užsipuolė M. Markle, kad ši po vestuvių su princu Harry jį pamiršo. Laidų vedėjas pasakojo, kad su Meghan, kai ji buvo televizijos aktorė, artimai bičiuliavosi, tačiau vėliau ji savo draugą pamiršo. Be to, P. Morganas tvirtina, kad M. Markle prieš jį nuteikė buvusį savo kolegą iš serialo „Kostiumuotieji“.

„Aš su Meghan elgiausi labai draugiškai, bet ji mane pamiršo. Žinoma, kad man tai nepatiko. Panašu, kad ji pratusi taip elgtis su žmonėmis, tai ne pirmas kartas. Iš savo asmeninės patirties galiu pasakyti, kad tikrai maniau, jog mes bičiuliai, bet ji sutiko įtakingesnių ir svarbesnių žmonių, tad mane pamiršo“, – teigia P. Morganas.

Savo ryto laidoje P. Morganas „pasipiktinimą keliančius“ Harry ir Meghan palygino su tokiais diktatoriais kaip Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas. Pasipiktinimo vedėjas negalėjo nuslėpti visą laidos, kurią vedė kartu su kolege Susanna Reid, laiką. Pastaroji bandė stoti į karališkosios poros pusę, bet veltui.

Laidą jis pradėjo kritika M. Markle ir princui Harry dėl jų interviu O. Winfrey bei princo dalyvavimo Jameso Cordeno laidoje, nors prieš tai pora maldavo privatumo.

„Jis tiesiog bando priešintis visam tam negatyvui – tai labai toksiška“, – princą Harry teisinti bandė S. Reid.

P.Morganas jai atšovė: „Vien tik teigiamas žiniasklaidos dėmesys? Kas dar to nori? Vladimiras Putinas, Kim Jong Unas – tik jie nori visada teigiamo žiniasklaidos dėmesio, nejaugi ne? Demokratija taip neveikia“.

Meghan ir Harry interviu su O. Winfrey anonse pokalbių laidos vedėja teigia, kad pora atskleidė „kelis itin šokiruojančius dalykus“, o kai kurie iš jų pasirodė „kone neištveriami“.

O. Winfrey taip pat leido suprasti, kad per interviu „nebuvo temos, kurios nevalia liesti“.

Laikydamasis už rankų su Meghan erdvėje po atviru dangumi, kaip spėjama, Santa Barbaroje, Kalifornijoje, Harry kalbėjo: „Jūs mane žinote, esu labai laimingas ir patenkintas, galėdamas sėdėti čia, kalbėtis su jumis, šalia savo žmonos. Nes tikrai negaliu įsivaizduoti, kaip sunku buvo jai (princesei Dianai) visa tai ištverti. Prieš tiek daug metų. Nes mums abiem buvo nepakeliamai sunku, bet bent jau turėjome vienas kitą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)